Výhodnější tarif v Česku chce už přes 32 tisíc lidí. Buďte mezi nimi i vy

11
Výhodnější tarif v Česku chce už přes 32 tisíc lidí. Buďte mezi nimi i vy
  • Chcete výhodnější tarif? dTest odstartoval kampaň Chcivýhodnějšítarif
  • Do ní se do konce května může připojit každý, stačí vyplnit formulář
  • Po ukončení začne dTest sdružovat nabídky, které od operátorů dostane a nabídne je svým členům

dTest chce výhodnější tarif pro všechny. Tedy alespoň pro ty, kteří projeví zájem na stránkách projektu Chcivýhodnějšítarif.cz. K dnešnímu datu se na stránkách registrovalo již více než 32 tisíc zájemců a každým dnem přibývají stovky dalších. Nezávazné registrace dTest přijímá do 31. května 2017, na registraci tedy máte ještě zhruba dva a půl týdne. A jak dTest kampaň vlastně charakterizuje?

Telekomunikační služby v České republice patří mezi nejdražší v Evropě. Obchodní podmínky mobilních operátorů nejsou ke spotřebitelům vstřícné. Proto jsme se v největší české spotřebitelské organizaci – dTest, o.p.s. – rozhodli uspořádat aukci mobilních operátorů. Hromadné změny poskytovatelů služeb pořádá dTest již druhým rokem. Dosud se soustředily na oblast energií.

Pozitivní ohlasy z těchto kampaní ukázaly, že jde o správnou cestu k nižším cenám a lepším podmínkám. Desítky tisíc českých domácností díky nim významně ušetřily a navíc získaly smlouvu na jeden rok bez skrytých podmínek, automatického prodlužování smlouvy na dlouhou dobu určitou nebo sankcí při odchodu od stávajícího dodavatele elektřiny či plynu. V kampani Chci výhodnější tarif budeme rovněž usilovat o získání výhodných smluvních podmínek a nejnižší možnou cenu pro spotřebitele.

Chcivýhodnějšítarif.cz

Prvním krokem je nezávazná registrace, následně dTest uspořádá aukci. Té se může zúčastnit jakýkoliv tuzemský operátor (i virtuální), který splní všechny podmínky. Operátor musí například garantovat ceny minimálně po dobu jednoho roku, nesmí smlouvu automaticky prodlužovat, ve smlouvě nebudou skryté pokuty či jiné poplatky a musí zajistit kvalitní zákaznický servis.

Každý z tarifů může být vysoutěžen jiným operátorem. Operátoři, kteří ve stanovené lhůtě nabídnou nejnižší cenu tarifu, budou vybráni jako vítězové aukce. Oznámení o vítězi aukce bude následně zasláno registrovaným účastníkům e-mailem, včetně podrobnějších informací o vysoutěžených tarifech. Účastníci budou mít dostatek času na rozhodnutí, zda nabídku přijmou.

V posledním kroku může zájemce o výhodnější tarif nabídku operátora přijmout, dTest garantuje, že vybere pouze nejvýhodnější nabídky napříč celou aukcí.

Zdroje: chcivyhodnejsitarif.cz

Diskuze ke článku
palko
A jeden pitomec se tomu směje :D :D
Blue Sun
Blue Sun
Dvaatřicet tisíc pitomců dobrovolně dalo své údaje k šíření reklamy... :-D :-D
Jméno
Blue Sun, ty jsi vemeno. Tvoje, jejich, naše údaje mají dávno. Kdo chce, ten si je sežene.
Kolik ti je, proboha? 16?
Petr
Nějak z článku nevidím to hlavní, o jaké tarify se soutěží. Výhodnější tarif si každý představuje úplně jinak.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze