Vodafone má výpadek: zasažen je hlavně sever Plzeňského kraje

6

Vodafone na svém Facebook profilu informoval o rozsáhlejším výpadku sítě, který postihl hlavně sever Plzeňského kraje. Příčinou je údajně přerušení optického kabelu dodavatele a na opravě se aktivně pracuje.

Pokud se nacházíte v severní části Plzeňského kraje, možná jste dnes zaznamenali problémy se sítěmi operátora Vodafone. Ten dnes na svém Facebooku uveřejnil informaci, že došlo k přerušení optického kabelu. Na opravě se údajně intenzivně pracuje a opravy se snad dočkáme již brzy. Následkem problému je omezená kapacita sítě, kvůli které došlo k omezení datových 3G služeb a upřednostnění se dočkaly hlasové služby, takže hovory měly již fungovat bez problému, připojení k internetu ale stále v postižené oblasti nemusí být dostupné.

TIP: Vodafone inovuje RED tarify: přidá datovou SIM kartu a cloud

Vodafone

Zdroje: pece.vodafone.cz

Diskuze ke článku
JHZ
Data nejdou v celé Plzni již od ca. 14:30 doposud!
3G siť stále vůbec není.
Hovory beží přes GSM Edge a jsou prakticky nesrozumitelné.
Všechny hovory jsem musel ukončit protože není protistranĕ rozumět. Ta mne ale slyšela normálnĕ.
Jedině hovor na infolinku operátora byl jasný a v normální kvalitě.
Prý to reší. 19:25
karel
Za takove vypadky by meli lidem vratit penize (ikdyz sam vodafone za to nemuze) Clovek si za jejich zlodejske ceny poridi tarif a pak to nefunguje :( Jeste ze existuji virtualove a zakaznici maji moznost vybrat neco jineho. Trikrat fuj na vodafone :D
Erik
Vodafone by už měl hledat českého kupce. Mezi doporučené řadím A. Babiše (MAFRA - MOBIL.CZ) a R. Šimáně (pokus s GORILA Mobil). Důvod nespokojenost zákazníků a hlavně krach zrušení virtuálních operátorů v jeho "nespolehlivé" síti. Píše se rok 2014 a scénář je katastrofální. T-Mobile je jediný který se drží, ale věřme, že Kellner s O2 pohne a půjde opačným směrem než Vodafone. T-Mobile by hodně překvapil s novou zajímavější nabídkou, ale tu jen tak bez donucení mít nebude. Air Telecom (U:fon) by se za sebe měl stydět. Ma zbytečně milion čísel a to k ničemu o jeho služby je minimální zájem. Tuhle firmu bych zrušil. Ten kdo Air Telecom zakládal je velký idiot.
Leoš
V Brně mi jede ten jejich Turbo internet ani né mega za minutu. Je to asi jiným výpadkem....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze