Vodafone inovuje RED tarify: přidá datovou SIM kartu a cloud

30

Vodafone se po roce rozhodl inovovat svou rodinu tarifů RED. Nově k nim přibylo do názvu slovo LTE a vždy získáte i druhou datovou SIM kartu, například pro váš tablet. Každý zákazník pak obdrží také volný prostor v novém Vodafone Cloudu. Operátor myslel i na méně náročné zákazníky a představil dva tarify Smart 100 a Smart 250 s volnými minutami do všech sítí.

Vodafone RED LTE

„Budoucnost telekomunikací leží v datech, proto investujeme velké úsilí do budování Turbo Internetu. Vysokorychlostním internetem již pokrýváme většinu území České republiky,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu a dodává: „Na to navazujeme spuštěním RED LTE tarifů, které ve své ceně nabídnou zákazníkům i služby, za které musejí jinde platit navíc.“

Uživatelé neomezených tarifů RED LTE dostanou zdarma prostor v novém datovém úložišti Vodafone Cloud. Do své osobní schránky si mohou uživatelé uložit fotografie, videa nebo jakákoliv jiná data. Vodafone Cloud je chráněný heslem a je dostupný z každého zařízení nebo počítače připojeného k internetu. Do mobilního telefonu nebo tabletu si jej zákazníci nainstalují v podobě jednoduché aplikace.

„Mnoho našich zákazníků potřebuje mít dokumenty dostupné odkudkoli a z několika různých mobilních zařízení, což jim Vodafone Cloud plně umožňuje. Stejně tak jim nabízíme vysokou míru zabezpečení a ochrany jejich dat,“ říká Petr Ryska, viceprezident pro firemní zákazníky Vodafonu.

K Red LTE dostanou uživatelé zdarma také druhou datovou SIM kartu, kterou bude možné využít pro tablet, modem nebo notebook. Datový limit bude pro obě karty společný, za 99 korun měsíčně jej lze pomocí nové služby Zvětšení datového balíčku trvale navýšit o 1 GB.

K vyšším tarifům Red LTE Plus a Red LTE Premium dostanou uživatelé navíc jednu licenci Premium verze zabezpečení Vodafone Protect a kredity pro nákup obsahu ve Vodafone galerii.

Vodafone RED LTE

Kromě neomezených tarifů Red LTE se představí také nová řada paušálů Smart, určených pro méně náročné zákazníky. I ti však v tarifu najdou volné minuty a také neomezené SMS zprávy. V případě nižšího tarifu jen do vlastní sítě, u vyššího již síť řešit nemusíte. I u těchto tarifů Vodafone dává volný internet a prostor ve službě Vodafone Cloud.

Smart Smart 100 Smart 250
Volání do všech sítí 100 minut 250 minut
Volání nad rámec balíčku 3,49 Kč/min 3,49 Kč/min
Volné SMS neomezeně do sítě Vodafone neomezeně
SMS nad rámec balíčku 1,51 Kč x
Volná data 100 MB 250 MB
Zvětšení datového balíčku 250 MB / 99 Kč 250 MB / 99 Kč
Vodafone Cloud (zdarma) 1 GB 1 GB
Služba Vodafone Protect základní základní
Měsíční paušál 349Kč 599 Kč

Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH a platí jako zvýhodněné při uzavření smlouvy na dva roky. Tarify lze v základní ceně aktivovat také bez závazku. Kompletní ceník Vodafone zveřejní v sobotu 13. září, od kdy bude možné nové tarify rovněž aktivovat.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
Daxter
Kdyby se ten cloud nezapočítávál do FUPu šlo by to.
Lukyn
tfuj,to jsou ceny....ještě že mám od Vodafone neomezené volání a neomezený internet za 120 Kč :)
jirka
u těch Smart tarifů chybí ceny, já jsem našel 100 za 349Kč a 250 za 549Kč, předpokládám, že se smlouvou :D takže zase 2x dražší než obdobné tarify v Itálii a v porovnání s neomezeným RED se Smart250 nevyplatí vůbec, klasika VDFCZ
Masakr
Tak po doplnění těch cen, jsem myslel, že to se mnou škrábne. Ten vodafon se už totálně pomátl, já už jen čekám až mi doběhne smlouva a od těchto šupáku utíkám. To si myslí, že jsou lidi už opravdu tak demntní? Já na ty smart tarify pořád koukám, jestli se mi ty ceny nezdají...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze