Máte rádi exotiku? T-Mobile má v nabídce nové datové balíčky pro cestovatele

Máte rádi exotiku? T-Mobile má v nabídce nové datové balíčky pro cestovatele
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • T-Mobile dělí jednotlivé země do tří datových zón
  • Cena startuje na 199 Kč za 1 GB v zóně A, zóna C pak vyjde na 699 Kč za 1 GB dat

T-Mobile přináší koncovým i firemním zákazníkům dostupnější roaming. Nové a levnější balíčky pro cestující mimo EU uživatelé velice jednoduše nastaví třeba v aplikaci Můj T-Mobile, ti firemní pak například prostřednictvím portálu Moje firma. Pohodlnější roaming za výhodnější ceny umožnilo i nastavení nových podmínek s lokálními partnery. Tři 1GB roamingové balíčky pro datové zóny A, B, C platí vždy 7 dní. Nabídka pokryje 121 států mimo EU definovaných na t-mobile.cz. Připraveny jsou rovněž tři balíčky s 2 GB na 30 dní startující na 379 Kč.

Balíčky byly sestaveny na základě interních dat a reflektují aktuální preference zákazníků stran cílových destinací. Čím dál více roste obliba exotických států a také těch dříve neobjevených pro turismus. Stejně tak i zemí, kde zákazníci obchodují. Cestující mimo EU tak mohou flexibilněji a bez obav užívat datových balíčků, do nichž jsou rozděleny země podle oblíbenosti a nákladů lokálních partnerů.

Uživatel předem zná cenu i parametry, včetně objemu dat.

Preference našich B2C i B2B zákazníků, kteří cestují mimo EU, se od covidu výrazně změnily. Proto jsme se rozhodli roamingové služby zjednodušit a upravit tak, abychom jim co nejvíce vyšli vstříc. Podle interní analytiky touto novou nabídkou pokrýváme 98 % jejich potřeb. Díky jednání s partnery, rozšíření počtu balíčků a přerozdělení zemí, jsme se dostali i na výrazně nižší ceny, které jsme propsali do naší nabídky,“ řekl Maximiliano Bellassai, obchodní ředitel pro rezidentní zákazníky společnosti T-Mobile. 

Datová zóna A: 1 GB za 199 Kč


Albánie, Arménie, Austrálie, Bangladéš, Bosna a Hercegovina, Černá Hora, Gruzie, Guam, Irák, Izrael, Japonsko, Jordánsko, Kanada, Kosovo, Kuvajt, Moldavsko, Mongolsko, Nikaragua, Nový Zéland, Palestina, Severní Makedonie, Srbsko, Srí Lanka, Švýcarsko, Thajsko, Turecko, Ukrajina, USA, Vietnam, Severní Kypr (Turecko)

Datová zóna B: 1 GB za 259 Kč


Afganistán, Alžírsko, Antigua a Barbuda, Argentina, Ázerbájdžán, Bahrajn, Barbados, Benin, Bermudy, Bolívie, Brazílie, Brunej, Čína, Dominikánská republika, Egypt, Ekvádor, El Salvador, Faerské ostrovy, Filipíny, Gabon, Gambie, Ghana, Grónsko, Guatemala, Guinea, Guyana, Honduras, Hong Kong, Chile, Indie, Indonésie, Irán, Jamajka, Jersey (a Guernsey), Jihoafrická republika, Jižní Korea, Kambodža, Kamerun, Katar, Kajmanské ostrovy, Kazachstán, Keňa, Kolumbie, Kostarika, Kyrgyzstán, Libérie, Libye, Macao, Madagaskar, Malajsie, Mali, Maroko, Mauricius, Mexiko, Nigérie, Pákistán, Panama, Papua Nová Guinea, Paraguay, Peru, Rusko, Rwanda, Saudská Arábie, Senegal, Seychely, Sierra Leone, Singapur, Súdán, Taiwan, Trinidad a Tobago, Tunisko, Uganda, Uruguay, Uzbekistán, Vanuatu

Datová zóna C: 1 GB za 699 Kč


Anguilla, Bahamy, Belize, Bělorusko, Curacao, Francouzská Polynésie, Grenada, Kapverdy, Monako, Montserrat, Omán, Spojené Arabské Emiráty, Svatá Lucie, Svatý Kryštof a Nevis, Svatý Vincenc a Grenadiny, Tanzanie, Turks a Caicos

Příprava na cestu skrze aplikace Můj T-Mobile

Pokud se zákazník na cestu připravuje dopředu, vše najde přehledně, intuitivně a velmi jednoduše v aplikaci Můj T-Mobile, kde stačí do vyhledávacího pole zadat destinaci a vybrat si preferovaný objem dat. I pro ty, kteří své datové potřeby nestihnou vyřešit před odjezdem, má operátor řešení. Po příjezdu do dané země obdrží každý zákazník uvítací SMS s informacemi o cenách a odkazem na uvítací stránku na webu, která je zdarma, a kde se zobrazí relevantní nabídka datových roamingových balíčků.

Uživatel předem zná cenu i parametry, včetně objemu dat, nikde není potřeba nic hledat. Po vyčerpání datového objemu se rovněž není třeba ničeho obávat, data se pozastaví. Pro další čerpání je nutné balíček aktivovat znovu, prodloužení není automatické, operátor své zákazníky chrání a nehrozí nechtěné přečerpání dat. Bez nákupu se nic neúčtuje. Balíčky fungují jako doplňková služba k běžnému tarifu od T-Mobile na standardní T-Mobile SIM (včetně předplacené SIM), není tak nutné kupovat si v zahraničí další eSIM nebo klasickou SIM kartu od lokálních poskytovatelů.  

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze