Vodafone bazar nabízí telefony s výraznými slevami

2

Přinášíme vám informaci o nově spuštěné službě Vodafone bazar, díky níž si mohou zákazníci na eShopu pořídit vybrané telefony s výraznými slevami.

Vodafone logo

Tip: přečtěte si také - Vodafone v květnu: Bílé HTC Wildfire S a iPhone 4, černá Nokia N8

Od dnešního dne si lidé mohou zakoupit exkluzivně na eShopu Vodafonu v sekci Vodafone bazar mobilní telefony za snížené ceny. Jde o telefony, které zákazníci vrátili funkční a nepoškozené do 30 dnů ode dne prodeje. V současné době jsou v nabídce čtyři modely: Nokia C5, Sony Ericsson Xperia X10 mini pro, HTC Magic a Nokia 6730.

Čtveřice telefonů, která prozatím figuruje na Vodafone bazaru

Telefony si mohou zákaznici zakoupit pouze s jedním ze čtyř balíčků, které kombinují vhodné služby pro vybrané modely. Nejlevnější balíček stojí 477 korun měsíčně a obsahuje neomezené volání 2 kamarádům v síti Vodafone, 50 volných minut a 50 SMS do všech sítí. Cena telefonu se odvíjí právě od zvoleného balíčku. Na všechny telefony Vodafone poskytuje záruku 12 měsíců. V některých případech může být balení telefonu mírně poškozené, což však nemá vliv na jeho funkčnost.

Více informací naleznete na www.vodafone.cz/bazar

Diskuze ke článku
Xman
Aha, jsou tam 3 telefony.... vskutku široká nabídka :-)
zdendasikula
Mě se zdá, že si z nás operátoři dělají blázny. V bazaru samé šlupky (3) a ještě chtějí, abych si k nim vzal tarif. Fakt výhodné...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze