Vodafone pomůže svým zákazníkům v Bruselu

7

Vodafone reaguje na dnešní tragické události v Bruselu a všem svým zákazníkům, kteří pobývají na území této metropole, pomůže s náklady na volání. Navíc jim pomocí SMS zprávy zasílá kontakt na českou ambasádu v Bruselu.

Vodafone logo

Operátor Vodafone velmi rychle zareagoval na teroristické útoky v Bruselu a pomáhá svým zákazníkům pobývajícím v této metropoli s náklady za volání. Navíc také posílají SMS s kontaktem na českou ambasádu.

„Rozhodli jsme se ihned pomoci všem našim zákazníkům, kteří pobývají v Bruselu, aby mohli ujistit své blízké, že jsou v pořádku. SMS zprávou jim posíláme pro jistotu i kontakt na českou ambasádu v Bruselu,“ říká Adriana Dergam, ředitelka korporátní komunikace ve Vodafonu.

Zákazníkům s tarify Vodafone snižuje roamingovou útratu na příštím vyúčtování až o 300 Kč, zákazníkům s předplacenou kartou navýší do dnešních 14 hodin automaticky kredit o 200 Kč.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
mrtvá žížala
jedno posrane huraaa gesto pomoci... diky to si vpchajte za klubok :o)
amadeus
pokud v bruselu byl někdo z čr, ještě navíc od vodafonu, možná 1-2 lidi, možná dostanou slevu až 300 (což může být i 0). že mobilenetu není trapný tuhle tiskovou sračku zveřejnit
Redmarx
Tak jesteze ty teroristicky utoky byly, jinak se Vodafone nemel cim zviditelnit. :-/ Tak za toto udeluji Vodafonu velke minus!!!
Pesedm
To se tedy na těch pár lidí co tam možná je předali. Být tam já tak jim to vrátím.
Tohle je :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze