Virtuální operátor LAMA mobile mění své webové stránky

3

Virtuál LAMA mobile začal své služby na českém trhu poskytovat loni v listopadu. Ani ne po roce se rozhodl změnit své webové stránky. Nově si na nich budete moci spočítat, jaký tarif by pro vás mohl být ideální a kromě změny vzhledu přibude ještě blog s novinkami ze světa telekomunikací.

Redesign webových stránek a zpříjemnění uživatelského rozhraní je současným trendem, jak zvýšit kvalitu služeb pro zákazníky. Vyspělé společnosti se snaží neustále inovovat svá webová rozhraní a vycházet co nejvíce vstříc svým klientům. Výjimkou není ani virtuální operátor LAMA mobile, který dnes spouští na adrese www.lamamobile.cz svůj nový web.

TIP! Virtuál LAMA mobile upozorní formou SMS na levnější pásmo volání

LAMA mobile – nová podoba webových stránek

Nejviditelnější změnou bude grafická podoba stránek, která by měla více korespondovat se vzhledy kampaní. Neodmyslitelnou součástí webu je také mapa partnerských prodejen, kterých má operátor 120, a uživatelé si snadno mohou na webu najít tu nejbližší. Zachována zůstala samozřejmě také mapa pokrytí. „Za nejvýraznější novinku považujeme kalkulačku, která pomůže návštěvníkovi s výběrem tarifu a provede ho následně naší Samoobsluhou,“ říká manažerka marketingové komunikace a značky LAMA mobile, Veronika Kliská.

LAMA také plánuje své zákazníky pravidelně informovat o novinkách ze světa telekomunikací prostřednictvím speciálního blogu.

Zdroj: TZ LAMA mobile

Diskuze ke článku
Ředitel ČTÚ
U lidí nežádaný operátor by měl změnit název i tarify jinak bude dlouho mizerný a firma bude hledat zájemce o prodej.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze