Virtuál LAMA mobile upozorní formou SMS na levnější pásmo volání

12

Virtuální operátor LAMA mobil se rozhodl přidat ke stávajícímu tarifu FÉROVÁ LAMA nové vylepšení. To spočívá v podobě informační SMS o zpětné kalkulaci ceny volání. Služba zákazníkovi sdělí, že právě vstoupil do levnějšího pásma tarifu.

Nepřehlédněte:

Sazba za minutu volání u virtuálního operátora LAMA mobile se snižuje podle počtu provolaných minut. Jakmile zákazník dosáhne výhodnějšího pásma, levnější má i všechny předchozí provolané minuty v daném zúčtovacím období. Aby mohl operátor zákazníkům držet jejich náklady pod kontrolou a aby byli informováni o tom, jaká sazba jim bude účtována, zavádí LAMA mobile novinku v podobě informační SMS, která bude zákazníkovi zaslána vždy s přechodem do levnějšího pásma.

LAMA mobile

LAMA mobile nabízí snížení sazby za volání v závislosti na počtu provolaných minut. FÉROVÁ LAMA funguje v následujícím rozdělení pásem volání:

  • 0 až 150 minut – 2,90 Kč za minutu
  • 151 až 350 minut – 2,00 Kč za minutu
  • 351 a více minut – 1,00 Kč minutu

Všechny ceny jsou samozřejmě včetně DPH. U virtuálního operátora LAMA mobil je navíc také výhoda ve vteřinové tarifikaci u všech nabízených tarifů. Od první minuty se tak hovory účtují po vteřinách, což by statisticky mělo snížit náklady až o 30 %.

Zdroje: lamamobile.cz

Diskuze ke článku
Renata
Tenhle virtuál ať se snaží jak chce, tak už dost lidí podvedl a proč mám platit 3,- Kč za minutu? Když rovnou mohu volat za 2,- Kč! Ano tarifikace 1+1 má smysl, ale telekomunikacím se také musí rozumět což třeba překvapivě umí Connectica, CityMobile, Skyfone. Výhodněji také vychází Klokan mobil. KAKTUS, ale tohle teda sorry, ale fakt ne!
PidiKaktus
Za prvý se to divně menuje, za druhý to ma napálený ceny. Většina lam volá do 150 minut, 3 kačky potěš péro, kdo chce víc, pořídí si neomezený tlachání za 500, stačí ž ojeby vymjšlí 3 operátoři, virtálové se je seč síly stačí napodobit
Tiskové oddělení FAYN
• CityMobile v srpnu 2014 končí, ČD Telematika ho tak nezvýhodní!

My ve FAYN nic neskrýváme a doporučujeme tarif PREMIUM za bezkonkurenčních 489,- Kč.

• JERREMI > děkujeme za Tvůj návrh, popřemýšlíme nad změnou.
mobilenet.cz
[ spam ]

• Uvítáme když vlezlý přístup FAYN bude v cizím vláknu ukončen, dloubejte se na svém písečku.
• Uvítáme když čtenáři zde nebudou zveřejňovat nabídky konkurenčních poskytovatelů i když jsou výhodnější.

• Upozorňujeme FAYN, že jsme nuceni informovat Vodafone, Quadruple, ČD Telematika, City mobile, ČTÚ a ÚOOÚ pro podezření z podvodu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze