Virtuál SazkaMobil se představí již zítra za účasti celebrit

3

Je to potvrzené, již zítra po 10. hodině budeme znát oficiální nabídku nového virtuálního operátora pod hlavičkou společnosti Sazka, SAZKAmobil. Start bude opravdu velkolepý, účastnit se totiž budou i některé známé osobnosti, namátkou Jiří Bartoška, Alexandr Hemala a Petra Minářová. Bude „hvězdná“ i samotná nabídka? Uvidíme.

Nepřehlédněte:

Stránky SAZKAmobilu jsou již připraveny

A je to skoro tu, nový virtuální operátor SAZKAmobil odkryje svoji nabídku telefonních služeb již na zítřejší tiskové konferenci v Praze. Start to ovšem nebude ledajaký, kromě samotných zástupců společnosti Sazka se budou účastnit také známé osobnosti, konkrétně půjde o Jiřího Bartošku, Alexandra Hemala, Petru Minářovou, Janu Doležalovou, Libora Boučka a Patrika Bergera.

Co si pro nás Sazka připravila? Uvidíme již zítra.

Zatím ovšem není jasné, z jakého důvodu budou zmíněné osobnosti právě na startu virtuálního operátora. Může jít samozřejmě pouze o formu náležitého zviditelnění začínajícího virtuála, nebo o úplně něco jiného. Nechme se tedy překvapit. Jisté je, že obsahem tiskové konference bude nejenom detailní představení SAZKAmobilu včetně všech cen, ale také propojení s novou loterií společnosti Sazka. My se tiskové konference budeme účastnit, zítra ráno tak sledujte mobilenet.cz pro čerstvé novinky.

Pokud chcete vědět o všech novinkách jako první, zaregistrujte svůj e-mail pro odběr přímo na webu SAZKAmobilu a samozřejmě sledujte náš Twitter kanál, kde vás budeme o průběhu akce informovat.

Diskuze ke článku
Zdeněk
Docela jsem na to zvědavej. Já právě dnes zkoušel T - Mobile a nějak jsme se ne domluvili. :-) Jinak vybírám mezi mobil.cz a gomobil.
NeSazka
Nevím proč se mluvilo o tom, že to 18.2, spustí.
Dnes jsem šel do sámošky kde majuí i Sazka-terminál.
Koupit sim-kartu, abych následně požádal stávajícího operátora o přidělení onoho čísla a vyřízení formalit k přechodu k Sazkamobilu
.
Jedna prodavačka nevěděla nic, druhá že prý "něco se má jako dít, a že tam byl ňákej chlápek z Prahy od Sazky, ale nic nemaj, nic neví..."
Tak jsem poděkoval a využil nabídku jiného Virtuála, kterého tam taky nabízeli...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze