Víme, kolik bude stát HTC Flyer a jeho vychytané pero

Chytré dotykového pero Magic pen hodlá v brzké době vstoupit do prodeje na evropském kontinentu společně s tabletem Flyer. Ve Velké Británii jej zákazníci mohou zakoupit za 47,99 liber. Ve zbylých zemích Evropy bude k dostání za 49,99 eur.

Magic Pen

Výrobce připravil pro svůj nadcházející tablet Flyer zajímavé příslušenství. Za zmínku stojí například chytré dotykové pero (stylus) Magic Pen, jehož cena byla v zemích eurozóny stanovena na cenu 49,99 eur. Příjemnou zprávou je, že prodejní balení Flyeru by toto příslušenství mělo již obsahovat. Pero umožní využívání mnoha zajímavých funkcí skrze HTC Scribe. Nefunguje totiž pouze jako obyčejný stylus, ale díky tlačítkům na jeho těle lze jeho prostřednictvím hbitě pracovat s poznámkami nebo kresbami. Aktivace módu pro pero se provede přiložením pera na speciální tlačítko, které se rozsvítí zeleně v případě, že je možno pero v aplikací použít. Další příslušenství zahrnuje například ochrannou folii na dotykový displej, přičemž jeho prodejní cena se bude pohybovat v rozmezí 15 až 26 liber.

HTC Flyer

HTC Flyer
TIP: Čtěte preview HTC Flyer: malý a mrštný tablet

Tento tablet má nejvyšší ambice, o čemž napovídá i jeho specifikace a vlastnosti. Vysoký výkon podtrhuje přítomnost tandemu 1,5 GHz procesoru Quallcomm a 1GB operační paměti RAM. Svými rozměry se nebude jednat o kdovíjak velké zařízení. Na přední straně se bude nacházet 7" dotykový displej s rozlišením 1024 x 600 bodů. Navíc celé zařízení je zabaleno v hliníkovém obalu, odpadají tak pochyby o samotném dílenském zpracování. Operační systém poběží na Androidu 2.4 s vylepšenou nástavbou Sense 3D. Přislíben je však poměrně brzký update na Android 3.0 Honeycomb. Výrobce byl umírněný co se týče fotoaparátu, zadní stranu osadil 5 MPx fotoaparátem s autofocusem.

HTC Flyer – videopohled z MWC 2011

Rozpaky budí vysoko nasazená cenová laťka, prodejní cena by totiž měla startovat na částce 970 amerických dolarů. V současné době již i někteří tuzemští obchodníci zahrnuli Flyer do své nabídky. Zdejší cena se pohybuje v částkách kolem 18 155 Kč u společnosti Alza nebo u Sunnysoft za zhruba 18 490 Kč. Uvedené ceny jsou včetně daně.

TIP: Přečtěte si Tablet HTC Flyer přiletí do Evropy 9.května. Jaká bude cena?

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze