Vánoční dárek od Sony: Android 4.3 pro Xperii Z a další modely

62

Pokud jste přemýšleli, jak mohou výrobci telefonů dát dárek svým zákazníkům, vězte, že Sony ví jak na to. Většině z nás totiž záleží na aktuálnosti našeho operačního systému, když si přeci koupíme telefon za částku mnohdy překračující 10 000 korun, čekali bychom podporu, a té se právě nyní dočkáváme.

Právě nyní totiž Sony začíná vypouštět aktualizaci systému, díky které vaše zařízení povýší na verzi Androidu 4.3, tedy stále Jelly Bean, ale i tak je to krok kupředu. Konkrétně se dočkají majitelé modelů Xperií Z, ZL a ZR, z tabletů se v seznamu nalézá Xperia Tablet Z. A novinek není málo. Kromě klasického zlepšení celkové odezvy systému se dočkáte i aktualizovaných aplikací, jako například aplikace pro zprávy, Smart Connect, Track ID či těch zaměřených na multimédia, tedy WALKMAN, Album nebo přehrávač videí.

Sony Xperia Z a Xperia Tablet Z, tato zařízení se prodávají v našich končinách a aktualizace na ně bude dostupná co nevidět.

Můžete se také těšit na novou aplikaci Smart Social Camera, přepracovanou aplikaci pro zlepšení výdrže baterie a dokonce i nová schémata, která si nyní budete moci dodatečně stáhnout. Xperia Tablet Z se navíc dočká oddělených profilů, které jsme již mohli vidět na tabletech Nexus. Kdy se aktualizace dostane na vaše zařízení záleží na regionu, pro který je určeno a na jeho prodejci. Měla by vám však dorazit již brzy, jak již bylo zmíněno, Sony už ji začalo distribuovat.

Zdroje: androidcentral.com, blogs.sonymobile.com

Diskuze ke článku
Luky Kuky
Luky Kuky
Pardon kluci, ale musíte rozeznávat kritického fandu a fanatika typu JaroB. SONY se možná zlepšuje, ale to i ostatní značky. Z některých pohledů (displej) je ale Sony sr4čka a není co obhajovat.
Jakub
zatím se nic neděje.
Thomas
Ticho po pěšině...... :D
Lukáš Pavelka
Lukáš Pavelka
Škoda že se Xperia L nedočká 4.3 a ani 4.4 Kit Kat.:(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze