Update Windows 10 Mobile se zpozdí

144

Na začátku roku to vypadalo nadějně a zdálo se, že příchod Windows 10 Mobile na některé starší telefony je už jenom otázkou několika dní. Nyní však na povrch prosakují zvěsti, že to budou spíše týdny a čekat bude potřeba nejméně do konce února.

Ještě na začátku ledna byl Microsoft velice optimistický, nyní se ale objevují opačné zprávy. Kupříkladu francouzský operátor Bouygues Telecom oznámil svým uživatelům, že update byl posunut o několik týdnů a objeví se nejdříve ke konci února.

Zpoždění updatu je pochopitelné, zvláště u tak velkého mezigeneračního skoku. Co by však rozhodně neškodila by byla větší aktivita při informování ze strany Microsoftu, aby se zprávy nemusely šířit takovouto oklikou.

Zdroje: translate.google.com

Diskuze ke článku
Lumia a Continuum za 700eur
Vidím dvoch ľudí ako idú do hotela.:
Jeden si sadne na gauc, alebo lahne na postel, vyberie z tašky ultrabook pripojí sa na Wi-Fi a funguje.

Druhý začne hladať TV a modlí sa že to nie starší typ, že má potrebné konektory, vytiahne z tašky klávesnicu, myš, káble, dokovaciu stanicu, a lumiu 950, všetko pozapaja, prisunie si stoličku ku televízoru, lebo z postele nevidí na písmenká, a nemože si zobrať televízor na kolená, a začne pochvalovať aký je super - efektívny :-D
Sem tam si ponadáva, lebo raz zabudne klávesnicu inokedy myš, potom kábel alebo dokovaciu stanicu, alebo hoteli majú starý televízor. Niekedy je obraz o roztiahnutí inokedy úzky, kvôli rozdielnym nastavenia monitoru, serká sa s tým polhodinu, ale jemu to nevadí on je prosté Microsoft geek :-D

A prví už dávno funguje, na jednom jedinom ultrabooku :-D

Ale microsoft vás presvedčí o efektivite a aké to super :-D
A keď nie tak tu pošle pár platených platených trolov alebo užitočných idiotov aby vám to vysvetlili :-D
Xwert Is
Xwert Is
To že to tak oznámil operátor ešte nemusí znamenať že to tak bude pokiaľ viem teraz to bude ešte na operátoroch ale do budúcna by to malo byť už na MS.
No každopádne čím skorej tým lepšie a hlavne dokončené ...
Karol
Počkajte príde Windows 7 a bude to revolúcia, počkajte príde Windows 8 a konečne to vyjde, ale teraz Windows 8.1 to vyrieši . Nie neutekajte Windows 10 to zachráni, počkajte ešte ďalšých 5rokov. :D .
Priniesli sme vám funkciu Continuum samozrejme za 700 €. :-D
HonzaS
Hledám práci, a všiml jsem si že je zde mnoho brigádníků, zřejmě placený Mrkvosoftem, protože se mi nechce věřit že tok užitečných idiotů tady je. Tak bych chtěl vědět že jestli to platí za hodinu nebo za příspěvek? Vyplatí se to? kolik platí vlastně? Mohli byste mi dát kontakt? také si chci vydělat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze