Unikly fotografie chystaného Oppo N1 mini

1

Ještě jsme se nedočkali oficiálního představení, a už máme k dispozici kompletní vzhled nového telefonu. V pastelových barvách s otočným fotoaparátem vypadá Oppo N1 mini jako opravdu pěkný telefon. Jen by nemusel každému sedět přídavek mini, jelikož zařízení má mít 5" displej.

Oppo N1 mini

Oppo by mělo představit nový model N1 mini až 30. května, ale na internet se již dostaly fotografie, které údajný model ukazují. Fotografie hýří matnými barvami, které dodávají novému telefonu zajímavý vzhled. Dostupné jsou snímky se žlutou, modrou a růžovou variantou a na bočních pohledech se zdá, že bude dostupná i bíla varianta. Původní Oppo N1 bylo dostupné pouze v bílé barvě, takže pravděpodobně dojde k rozšíření barevného spektra.

Oppo N1 mini
Na internet unikla růžová, modrá a žlutá varianta.

Z fotografií je zřejmé, že tento model bude zaměřen zejména na mladší generace, kde jednoduchý design, unikátní barvy a dobrý fotoaparát budou hrát hlavní roli. Model mini dostane 5" displej, který se tak malý nezdá, ale oproti 6" původního modelu N1 půjde o opravdové zmenšení. Jinak je konstrukce N1 mini na chlup stejná jako u větší N1. Podle spekulací by měl telefon dostat HD rozlišení, 13Mpx fotoaparát s LED bleskem, podporu 4G sítí a 2 140mAh baterii. Na potvrzení správnosti informací, cenu a dostupnost si budeme muset ještě počkat do 30. května.

Zdroje: androidcommunity.com, unwiredview.com, weibo.com

Diskuze ke článku
Karol
Slovíčko "unikly" sa tu teší veľkej obľube :) ako prilákať, keď už nie je o čom písať. Na tomto webe sa nachádza v nadpisoch už 93 krát!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze