Oppo N1 mini oficiálně: 5 palců a otočný fotoaparát

7

Posledních pár týdnů se na internetu objevovaly spekulace o tom, že Oppo chystá nový model s označením N1 mini, odvozený od 5,9" Oppo N1. Tyto dohady nabraly se včerejším únikem fotografií reálnějších obrysů a dnes již čínské Oppo oficiálně potvrdilo existenci menšího modelu.

Poslední dobou jsme vás informovali o možném menším bratříčku telefonu Oppo N1, který si získal svět pomocí otočného fotoaparátu. S fotografiemi, které unikly 28. května, však dostal tajemný model reálnějších tvarů a ukázalo se, že půjde zmenšené Oppo N1. Spolu s menšími rozměry přijde nejspíše i slabší hardware, na což si budeme muset počkat, jelikož Oppo neodhalilo, co se skrývá pod pokličkou.

Fotografie Oppo N1 mini.

Co bylo z parametrů telefonu odhaleno, jsou například rozměry – ty činí 148.4 × 72.2 × 9.2 mm. Dále známe hmotnost, která je o něco vyšší, a zastavila se na hodnotě 150 gramů, pravděpodobně kvůli složité konstrukci otočného fotoaparátu. Co se displeje týče, ten se dočkal úhlopříčky 5 palců a rozlišení 1280 × 720 pixelů. O hardwaru, který má telefon pohánět, zatím nic nevíme, ale Oppo N1 mini by mohlo dostat 8jádrový procesor od MediaTeku a 1 GB RAM. Kompletní představení telefonu proběhne 10. června.

Zdroje: phonearena.com, hd.oppo.com

Diskuze ke článku
ZabijakOrku
zavedl bych nové značení: mini - 5"
micro - 4,5"
nano - 4" ...
kolo
5" mini... kam ten svět spěje...
Nezbeda
170 mm na vysku ? Pri 5 palcovem displeji. Trochu hodne ne ? :D
lojza
to je demence...a stejna blbost je cpat do toho MTK. to uz nejsou kompromisy ale hromada choryho mysleni...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze