Unikají screenshoty ze systému Nokia Carla

8

O nové verzi Nokia Carla pro přístroje se systémem Symbian jsme psali několikrát. Tentokrát ale do éteru unikají screenshoty ukazující několik novinek, kterých bychom se měli v nové verzi dočkat. Původně se screeny objevily na stránkách blogu NokiaNesia, ten už je ale stáhl.

Na první pohled se velké změny nekonají a vše se skrývá především v detailech. K vidění je nová virtuální QWERTY klávesnice a vizuálně předělané uživatelské rozhraní hudebního přehrávače, které je nyní přehlednější a jednodušší. Update postihl také internetový prohlížeč a menu, jež byly lehce překopány.

Největší změna se týká zamykací obrazovky, která se zbavila klasického tlačítka a nahradila jej více oblíbeným stylem Swipe to Unlock.

Update Nokia Carla se s největší pravděpodobností objeví na přístrojích Nokia 603, 700, 701 a 808 PureView, pro které byl navržen. Starší modely využívající první generaci systému Symbian^3, tedy například modely N8, E7, C7 nebo E6, se aktualizace Carla s největší pravděpodobností nedočkají.

Zdroje: gsmarena.com, nokianesia.blogspot.com

Diskuze ke článku
Vlastimil
To vypadá rozhodně líp než WP7. Proč jen po něm NOKIA sáhla.
Jarda
Se symbianem není problém, je to fajn systém. Belle na N8 šlape dobře. Ale WP prostě šlapou ještě líp. Je to jako Android vs iPhone. iPhone bude vždycky šlapat líp, i když třeba nenabídne některé možnosti.
Hanuš
Toto je FW 111.040.0704 je to nové RC je už i na Videu: http://www.youtube.com/watch?v=GZE9Ugmf8MI&feature=player_embedded
Johny
Je to fake ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze