Únik odhalil uživatelské prostředí LG G3: nabídne ploché ikony

10

Od představení LG G2, vlajkové lodi jihokorejského výrobce, uběhlo půl roku a práce na jeho nástupci jsou již v plném proudu. Na internetu se nyní objevil screenshot, který ukazuje jeho připravované uživatelské prostředí. LG se rozhodlo jít ve stopách Applu a Samsungu a také ono nabídne jednoduchou a čistou plochou grafiku.

Svým novým modelem, který by měl být podle spekulací představen již 17. května, bude chtít LG konkurovat především Samsungu Galaxy S5, který právě vstupuje na trh, a dalším letošním prémiovým modelům. Je však otázka, nakolik se ukáže být zpoždění, které LG proti Samsungu nabere, zásadní pro budoucí prodeje LG G3.

Uniklé prostředí LG G3

TIP: LG G3 uniká na oficiálních materiálech (24× aktualizováno)

Podle zatím uniklých informací by mělo LG G3 nabídnout 5.5"Quad HD displej s rozlišením 1 440 × 2 560 pixelů. Vzhledem k tomuto rozlišení je pravděpodobné, že G3 dostane i nový čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 805, pokud však bude v květnu již k dispozici. Je však také možné, že by smartphone mohl dostat osmijádrový MediaTek nebo dokonce vlastní procesor od LG. Z dalších parametrů se spekuluje také o odolnosti proti prachu a vodě, krom toho také o 13 Mpx zadním fotoaparátu.

Zdroje: lgg3kopen.nl, phonearena.com, phandroid.com

Diskuze ke článku
Jarek Sivak
Jarek Sivak
nevim ale me prijde ze vse dnes uz smeruje k metro style
Filip
Také veľké hebedo? až 5,5 displej?
michal
Snad LG nezklame a bude tohle dostupné i pro g2:(
michael.z
Jsem zvědavý na G3, doufám, že bude minimálně tak dobrá, jako je G2 :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze