Twitter ušetří vaše oči: přidává noční režim

3

Twitter aktualizuje svou aplikaci a udělá radost především nočním sovám, které po večerech sledují oblíbenou sociální síť. Přidal totiž noční režim. S ním můžete při projíždění nejnovějších tweetů šetřit vaše oči v zhoršených světelných podmínkách.

Večer po práci si lehnete do postele a je čas ponořit se do novinek v sociálních sítích. Pro oči je to poměrně velký nápor, a to kvůli bílým tónům, které ve tmě vaše oči jistě nešetří. Aplikace Twitter přináší aktualizaci, s níž do aplikace přibývá noční režim.

TIP: Twitter válčí s dravou konkurencí, tržby rostou jen pomalu

Díky němu se celá aplikace ponoří do tmavě modrého kabátku. Noční režim je dostupný prozatím jen pro uživatele Androidu, brzy se však má objevit i pro iOS. Aktivujete ho jednoduše posunutím prstu zleva, tím otevřete panel pro nastavení aplikace, v němž ho posuvníkem aktivujete. Prozatím bohužel není k dispozici funkce, jež by ve večerních hodinách automaticky zapínala noční režim.

Stáhnout Twitter

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidauthority.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Standa
Tak určitě lepší než drátem do oka ale na druhou stranu černá by byla zvlášť pro Amoled displeje mnohem lepší volbou....
Mourinho
platí i pro starší verze androidu?
Lukáš
Zlatý cyanogenmod a jeho schémata. dám černé schéma a černé je od systému až po aplikace vše.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze