Tesla umožní využívání aplikací. Dočkáme se i CarPlay?

Používání vašich oblíbených aplikací ve voze Tesla bude nejspíše realitou. Potvrdil to i Elon Musk. Zda půjde o čisté zrcadlení, využívání systému CarPlay a Android Auto nebo implementaci aplikací do jejich infotainmentu, ale neprozradil.

TIP: Tesla a Spotify spojují síly. Výsledkem je Premium účet zdarma

Tesla Motors údajně přemýšlí o zrcadlení chytrých telefonů na 17" dotykový displej, přes který ve vozech Tesla ovládáte všechny funkce. Tesla tuto možnost zvažuje již nějaký čas. Podle všeho by automobilka neměla vyvíjet žádný svůj systém, který by zakomponoval práci s aplikacemi, ale umožní uživatelům zrcadlit aplikace z jejich chytrých telefonů.

Potvrdil to i Elon Musk, který v Hong Kongu řekl, že infotainment Tesly bude umožňovat zobrazení aplikací. Zda se však bude jednat o zrcadlení nebo například CarPlay a Android Auto, neřekl.

Tesla displej

Je pravděpodobné, že Tesla raději povolí zrcadlení aplikací, popřípadě využije systémy CarPlay a Android Auto, než že implementuje aplikace do svého infotainmentu. Bude zajímavé sledovat, jakou cestu Tesla zvolí, protože jejich infotainment patří bezpochyby mezi ty nejlepší na trhu.

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze