Tesla a Spotify spojují síly. Výsledkem je Premium účet zdarma

1

I velké společnosti lákají na nákup jejich produktů různým způsobem. Například Microsoft, který často láká na zvýhodněné předplatné balíčku Office 365 nebo větší úložiště na OneDrive. V automobilovém průmyslu toto bylo do nedávna pasé. Ledy lehce pohnula společnost Tesla Motors, která svým zákazníkům nabídne Premium účet Spotify zdarma. Nedočká se ho však každý.

TIP: Obal s logem Tesly může být i váš. Automobilka je už nabízí

Různé internetové společnost se po celý rok předhánějí s nabídkami pro přitáhnutí více uživatelů. A před svátky to platí dvojnásob. Zmínit můžeme Microsoft, který při zakoupení Lumií 640 nebo 640 XL nabízel tři zajímavé dárky – roční předplatné Office 365, 1 TB úložiště pro vaše data a 60 minut na volaní přes Skype.

Takovýchto výhod najdeme celou řadu, ale převážně u mobilních zařízení. Nyní se však začala angažovat americká společnost Tesla Motors, která opět láká své potenciální zákazníky na různé věci, například na neomezený internet, který se v kombinaci se 17palcovým dotykovým displejem může hodit. Dříve Tesla nabízela ve svých vozech streamovací službu Rdio, která však nedávno skončila a její nejdůležitější technologie koupila Pandora. To byla chvilka pro Spotify, které s Teslou spojuje síly a majitelům bude nabízet Premium účet zcela zdarma. Streamování bude k dispozici v modelu S a podporu má dostat i model X. Spotify si užijí majitelé zmíněných vozů v Hong Kongu, Evropě a Austrálií. Naopak na zákazníky v USA se nedostane.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: theverge.com, pcmag.com