Tesco Mobile představuje novou nabídku: 4 výhody za jedno dobití

28

Pozítří uvede virtuální operátor Tesco Mobile v činnost svou novou nabídku odměn za dobití. Nově získají členové věrnostního programu Tesco Clubcard hned čtyři výhody. Kromě bezplatného volání v domácí síti i levnější sazbu při volání do cizích sítí, dále možnost využívat služby Youradio a poslech rádia Evropa 2 bez nutnosti datového balíčku a navíc také Culbcard body.

Tesco Mobile

Tesco Mobile patří mezi naše největší virtuální operátory a například loni na podzim překročil 200 tisíc zákazníků. Již delší dobu si můžete v obchodní síti Tesco všímat reklamních ploch, které lákají na novou nabídku operátora Tesco Mobile, která začne platit 25. února, tedy již za dva dny. Dnes se operátor rozhodl odhalit své karty.

Za každé dobití v minimální hodnotě 300 Kč může zákazník získat až 4 výhody najednou. Podmínkou je spojení s vaší kartou Clubcard, což je věrnostní program obchodního řetězce Tesco. Nově se v benefitech objevuje přístup k on-line hudbě zdarma bez nutnosti si platit datový tarif nebo sleva na nákupy prostřednictvím Clubcard bodů.

„Naši novou nabídku jsme sestavovali tak, aby byla pro zákazníky co nejpřehlednější a nejvýhodnější, a zároveň jim poskytla něco navíc. Balíček, který právě uvádíme na trh, tak zahrnuje více služeb než naše dosavadní nabídka, přitom si však stále drží jednu z nejvýhodnějších cen na trhu. Věříme, že naši zákazníci ocení, že nemusí složitě zvažovat, zda je pro ně lepší například volání v rámci vlastní sítě zdarma nebo levnější sazba do ostatních sítí. Všechny výhody totiž získají pohromadě,“ uvádí Lada Franková, marketingová manažerka Tesco Mobile.

Po dobití kreditu v hodnotě alespoň 300 Kč měsíčně získáte následující čtveřici výhod:

  • 1. Bezplatné volání a SMS v rámci Tesco Mobile
  • 2. Volání do ostatních sítí za zvýhodněnou cenu 1,50 Kč/min. a SMS za 1 Kč – zvýhodněná cena volání oproti základní ceníkové ceně 2,50 Kč/min a 1,50 Kč/SMS
  • 3. Přístup k on-line hudbě prostřednictvím aplikací Youradio.cz a Evropa 2 zdarma – I bez datového tarifu mohou zákazníci poslouchat hudbu on-line. Balíček služeb Tesco Mobile nově obsahuje i bezplatný přístup k oblíbené hudební stanici Evropa 2 a hudební aplikaci Youradio.cz, které umožňuje poslouchat hudbu podle vybraných interpretů a žánrů.
  • 4. Unikátní věrnostní program s možností získat až 1000 Kč zpět – Za dobitý kredit získáte Clubcard body, které vyměníte za finanční poukaz na nákupy v obchodech Tesco. Výše bonusu se pohybuje v rozmezí 3 – 20 %, což odpovídá finanční částce 30 Kč – 1 000 Kč. Odvíjí se totiž od celkové hodnoty dobitého kreditu, způsobu jeho dobíjení a zvolené doby čerpání bonusu. Množství provolaného kreditu mohou zákazníci sledovat prostřednictvím internetové samoobsluhy a sami se rozhodnout, ve které fázi bonus využijí.

Čtyři výhody za jedno dobití jsou k dispozici všem členům věrnostního programu Tesco Clubcard po přihlášení do internetové samoobsluhy a platí vždy 30 dní od dobití kreditu v hodnotě 300 Kč.

Jako doplněk k základní nabídce poskytuje TescoMobile i datové tarify, které lze aktivovat na třicet dní prostřednictvím internetové samoobsluhy nebo bezplatné SMS. Na výběr je ze tří variant balíčků: MINI (99 Kč za 100 MB), MIDI (199 Kč za 300 MB) a MAXI (299 Kč za 1 000 MB).

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Jirka.S
To je sranda s tím youradio? Jestli ne tak fakt bomba, musel jsem si nahrávat do mezipameti a pak měl pomalejší telefon, tohle by byla vážně pecka pro mě :-D
Míša
EU roaming nepadne, ČTU sem nevpustí nového opa. Důsledek: zdražení a jako vždy polehoučku a nenápadně, ovšem jistě a trvale. Vítej v Čechystánu, země jako Rusko, vše je možné.
Fuck PR
Proč se v článku nikde nezmiňuje, že tím končí mnohem výhodnější předchozí nabídka zdvojnásobení kreditu a že ani všechny tyhle čtyři kktiny najednou ji plně nenahradí? Co to je zas za "žurnalistiku", že tu překopírujete PR žvásty operátora ještě s přímou řečí? Takovej odpadní PR článek by měl být výrazně označen jako inzerce a mimochodem pisálka, kterej je pod ním podepsanej, už bych za jeho průjmy zde zveřejněné několikrát vyrazil.. No, co chtít po amatérech - hlavně že se kliká..
Joker
Tenhle článek vůbec nepoukazuje na to, jak Tesco Mobile vše zlepšilo k horšímu, pouze jste poukázali na novinky, ale vůbec ne na to, o co zákazníci přijdou oproti předchozí nabídce, každopádně se o tom můžete dočíst zde: http://m.mobilmania.cz/konec-2-kreditu-nova-nabidka-tesco-mobile-je-slaba/a-1329827/?textart=1

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze