Telefónica otevírá nové O2 Experience Centre v OC Vaňkovka v Brně

1

Počínaje 1. listopadem mohou návštěvníci brněnského obchodního centra Vaňkovka navštívit nejnovější O2 Experience Centre. Zákazníci si mohou vyzkoušet nejmodernější technologie a zařízení, které dnešní digitální svět nabízí.

Nově otevřená brněnská prodejna se navíc pyšní jako vůbec první prodejna v ČR zcela novým designem interiéru. Tento design bude Telefónica dále aplikovat nejen u nových prodejen, ale postupně i u prodejen současných. "Návštěvníci se tak stejně jako na pražském Chodově, kde letos na jaře Telefonica otevřela své první O2 Experience Centre, seznámí s nejnovějšími telefony či tablety a vyzkouší si je naživo ve spojení s řadou užitečných aplikací," uvedl Jan Karas, ředitel pro retailové prodejní kanály společnosti Telefónica.

Nové O2 Experience Centre v brněnské Galerii Vaňkovka

Hlavním motivem nového designu prodejny je voda a led. Koncept vychází z přirozeného tvarování těchto prvků v přírodě. Důraz je kladen na precizní linie, ostré úhly, účelovou a funkční ergonomii. Novinkou je barevná kombinace - a to lesklá bílá a modročerná barva. Celý prostor působí výrazně jednodušším, vzdušným a harmonickým dojmem. Prodejna má také nový systém značení. Autorem designu je společnost Stavoconsult Praha, architekt Lukáš Vondráček.

Nový design, který klade důraz na ostré úhly, se později přenese i do dalších prodejen

Od 7. listopadu do 13. listopadu je navíc pro nové zákazníky, kteří si v brněnském O2 Experience Centre pořídí nový hlasový tarif řady O2 Chytrý Neon, připraven dárek v podobě poukázky ve výši 500 Kč na nákup do Galerie Vaňkovka. Závěrem můžeme zmínit, že vybudování prodejna zabralo 1800 hodin a bylo použito například 8 800 metrů kabelů, 98 kusů svítidel, 150 kusů zásuvek či 10 500 kilogramů zpracovaného materiálu.

Zdroj: TZ O2

Diskuze ke článku
René
Abych pravdu řekl,tak by mě více potěšilo kdyby přestali vyčůrávat s lidma.Myslím že to nemusím dále rozvádět,protože je toho plný internet.servis :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze