Telefon s projektorem Samsung Galaxy Beam už v dubnu

2

Zajímavý smartphone s projektorem od Samsungu se nám ukázal již několikrát a doteď byl plánován na druhé čtvrtleté letošního roku, přesněji na letní měsíce. Nově však unikají informace, které poukazují už na dubnový začátek prodeje, minimálně tedy v Indii.

Bohužel se o dubnu mluví pouze pro tuto zemi, a tak není jasné, kdy se jej dočkají uživatelé v Evropě či USA. Pochybujeme ale o tom, že se datum bude výrazně lišit, pokud se tedy nejedná o zbloudilou spekulaci, což nemůžeme vyloučit. Pokud se Galaxy Beam opravdu objeví v prodeji v dubnu, očekáváme rychlé rozšíření do zbytku světa.

Na Samsung Galaxy Beam jsme se poprvé pořádně podívali v únoru letošního roku prostřednictvím preview, a poté na výstavě MWC 2012, kde jsme si jej i osobně vyzkoušeli. Kromě křiklavé žluté barvy dokáže zaujmout především integrovaným projektorem, dvoujádrovým procesorem a AMOLED displejem. Nejedná se o žádného vlajkového siláka, zaujme zejména svým integrovaným projektorem, což je do značné míry na trhu unikátní funkce.

Zdroje: androidcommunity.com

Diskuze ke článku
tunel
ten Beam už byl představen vlastně před 2 lety, takže jen je to znovuobjevení něčeho, co už bylo.......jen další výkřik Samsungu, svědčící o tom, že je vlastně v kleštích od Applu, od Nokie, nově od Sony, ale i od HTC.
Arnold
Já bych místo tohoto spíše ocenil takovou tu vychytávku jak máte dojem plastičnosti při doteku na obrazovku displaye.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze