Tarif s neomezeným datovým limitem pod 700 Kč a napořád? Může být i váš

Tarif s neomezeným datovým limitem pod 700 Kč a napořád? Může být i váš
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Vodafone nabízí slevu téměř 300 Kč na tarif Neomezený Super+
  • Získat jej mohou všichni noví zákazníci

Vodafone již delší dobu chválíme za tarif s neomezeným objemem minut a SMS a 3,5GB datovým limitem za 327 Kč. Ano, tarif je skvělý, ovšem pokud potřebujete neomezený datový limit, musíte se poohlédnout jinde. Nebo nemusíte? Vodafone zařadil do nabídky další „podpultový“ tarif, který za 699 Kč nabídne neomezené volání, SMS zprávy a neomezený datový limit s rychlostí 20 Mbit/s. Jde o klasický ceníkový tarif Neomezený Super+, který běžně stojí 997 Kč.

Neomezený tarif s 3,5GB datovým limitem za 327 Kč můžete pořídit na webu operátora, stačí kliknout na tento odkaz.
Vodafone

A jak tarif získat? Jak už to tak bývá, tarif je dostupný pouze na webu a pouze pro nové zákazníky – a nebo ty, kteří přechází od konkurence. Pokud už tarif od Vodafonu máte, máte smůlu.

Neomezený tarif s neomezeným datovým limitem za 699 Kč můžete pořídit na webu operátora, stačí kliknout na tento odkaz.

Výhoda na závěr? Pokud si tarif pořídíte, slevu získáte napořád, tedy stejnou částku budete platit po celou dobu, co budete tarif využívat. Jako benefit Vodafone přidává možnost zrychlit si internet během vyúčtování až 5× na maximum, což znamená, že můžete využít maximální dostupnou rychlost ve vaší lokalitě, nemusíte přitom plnit žádné další podmínky. Tarif je bez závazku.

Pokud hledáte nejlevnější tarif, podívejte se na naše srovnání. Poradíme i kde hledat neomezené datové balíčky pro uživatele předplacených karet.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!