Tajný Xiaomi Mi3: informace a první fotografie (aktualizováno)

8

O čínském výrobci Xiaomi jste již možná něco zaslechli. Je známý především špičkově vybavenými smartphony s velmi nízkou cenovkou. Nyní se spekuluje o modelu Mi3 s velmi dobrou výbavou a také designem, který zaujme všechny příznivce ostrých hran.

Aktualizováno 10. 7. 2013

Opět slyšíme o nové vlajkové lodi od čínského výrobce Xiaomi. Tentokrát nejde jen o nové spekulace, ale také další údajné fotografie. Z nich vidíme, že výrobce vsadí na ostře řezané hrany a lesklý povrch. Displej telefonu by měl povyrůst na 5,5 palce při FullHD rozlišení. Procesor snad opravdu zajistí Snadpragon 800, ačkoliv se již objevují informace, že dojde na Tegru 4. Rozhodně potěší 3 GB RAM nebo baterie s nadprůměrnou kapacitou 3500 mAh.

Xiaomi Mi3

Původní informace z 20. 3. 2013

O Xiaomi Mi-Two jsme vás několikrát informovali. Aktuální vlajkový model výrobce se chlubí velmi dobrou výbavou a je v prodeji od loňského října. Bohužel není k dostání na evropských trzích. Nyní vyplouvají na povrch první informace o nástupci Mi-3. Ten se vydá novým designem, který se zřejmě z části inspiroval u HTC One. Mnohem zajímavější je to však s výbavou.

Xiaomi Mi-3

Xiaomi Mi-3 by měl totiž běžet na procesoru Snapdragon 800, který je považován za jeden z nejvýkonnějších čipů současnosti. Takt by měl navíc poskočit na 2,3 GHz. Že si na novinku ještě počkáme, potvrzuje spekulace o přítomnosti Androidu 5.0, který ještě nebyl představen. Samozřejmostí bude pětipalcový displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů. 13megapixelový fotoaparát s Exmor RS dodá Sony a rozhodně potěší baterie s kapacitou 3000 mAh.

Prozatím neznáme cenu ani dostupnost. Uvedení na trh však bude s jistotou nejdříve na přelomu druhého a třetího čtvrtletí.

Zdroje: unwiredview.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
JHZ
HMMM ..... známý 13 megový fotoaparát Exmor Sony stojí dost za prd....
Tony
už tak skoro Andoid 5? Načo? To za chvíľu budú v mobiloch Android 10, 16 jadrové procesory s 5 GHZ ....
René
JHZ,ten 13megový fotoaparát nestojí za prd,jen potřebuje softwarově doladit,což je u sony problém.
Tony a proč né android 5.0?každá aktualizace něco nového přináší a to stejný platí i o HW,takže tvůj názor je úplně...každý si domyslí....Ještě že se tvým heslem neřídí výrobci,třeba praček,to by naše ženy drhli prádlo na valše :)To samé platí o všem.
Shadow
René má pravdu, proč se bránit pokroku. Musíš přínášet stále něco novýho aby si lidi kupovali tvojí značku

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze