Motorola NXT: první model ze spolupráce s Googlem se odhaluje

4

O americké Motorole v poslední době není moc slyšet. Maximálně jen v souvislosti s úspornými opatřeními Googlu. Nyní se však poodhaluje chystaný model nejvyšší třídy.

Již nějaký ten měsíc se spekuluje o Motorole X Phone, což by měl být vůbec první model, který vznikl po odkoupení Motoroly Googlem. Nyní se tajemný model více poodkrývá. Například název se mění a nově hovoříme o Motorole NXT. To dokazuje uniklý plakát, na kterém je kromě zvýrazněného písmena X k vidění také samotný telefon. Vyobrazení je však zahaleno do okolní černé a tak opravdovou podobu prozatím neznáme.

Kromě toho unikají i první zmínky o výbavě, kterou by Motorola NXT měla nabídnout. V prvé řadě se hovoří 4,7palcovém FullHD displeji. Procesor zajistí nVidia Tegra 4i, který by se výkonově měla vyrovnat Snapdragonu 800. Spekuluje se rovněž o rozměrech, prozatím to vypadá na 131,2 x 66,7 x 7,9 milimetrů. Představení by mohlo proběhnout ke konci pololetí na akci Google. Je možné, že nová Motorola také odstartuje s Androidem 5.0.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Tomas
Udivuje mě, jak můžete napsat, že by se Tegra4i měla výkonostně vyrovnat Snapdragonu 800, když ani u jednoho z nich nikdo neví jak jsou výkonné...
Beebob
Na obrázku to teda vypadá pěkně hnusně :D
mental.disease
no ved te obrázok je FAKE jak prase :-))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze