Tajný Acer V360 - první s Jelly Beanem na palubě (aktualizováno)

2

V našich končinách známý spíše jako výrobce notebooků, Acer, připravuje svůj první chytrý telefon s Androidem ve verzi 4.1 Jelly Bean. Potěší také fakt, že výrobce nabídne stereo reproduktory.

Aktualizováno 19. 12. 2012

Uplynul necelý týden a vyrojily se nové informaci k Aceru V360, prvnímu modelu výrobce, který nabídne Android 4.1 Jelly Bean. Specifikace si můžete přečíst níže v tomto článku. Nově víme, že telefon nabídne dvojice reproduktorů na čelní straně, které navíc ozvláštnil červenou barvou. Zvuk podpoří technologie DTS, jejíž logo lze vidět na zadní straně telefonu. Tím se dostáváme asi k tomu nejdůležitějšímu. Tím je únik tři, poměrně kvalitních fotografií. Nadále však nejsou zprávy o tom, zda se telefon dostane na evropské trhy.

Acer V360 na prvních snímcích

Původní informace ze 14. 12. 2012

Všechny letošní mobilní telefony, mezi které mimo jiné patří i známější Acer CloudMobile S500, disponovali Androidem ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich. Změnu by měl přinést až prozatím tajný model Acer V360. Ten nabídne Android 4.1 Jelly Bean, o jehož plynulý běh se bude starat dvoujádrový procesor s taktem 1 GHz. Novinka se zároveň zařadí mezi obří smetánku, neboť její displej nabídne úhlopříčku 4,5 palce. Pád do střední třídy ale zajišťuje rozlišení 960 x 540 pixelů. Fotoaparát nabídne rozlišení 5 megapixelů a hodit se může také přední VGA kamerka.

I přes větší displej činí celkové rozměry telefonu 132 x 68,5 x 9,9 milimetrů. Hmotnost se zastavila přesně na 140 gramech. Přesná dostupnost prozatím není známa, ale spekuluje se, že Acer V360 bude dostupný v černé a bílé barevné variantě. Cena by se měla pohybovat v přepočtu zhruba kolem sedmi tisíc korun.

Zdroje: ameblo.jp, unwiredview.com, unwiredview.com

Diskuze ke článku
Tomas SVK
Celkom sa mi páči no uvidime čo to prinesie ked sa bude predavať okolo 7000tisic čo je pod cca 300€ a celkom v pohode výbava :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze