Tajné LG G4 Pro: Snapdragon 820 a 4 GB RAM (aktualizováno)

13

Vydat pouze jeden stěžejní model ročně bývá již v dnešní době málo. Vědomo si toho je také LG a kuchtí ještě jeden klíčový model, který ukáže na podzim. Novinka bude s 5,8palcovým displejem větší než současná vlajková loď a možná dojde k nasazení kovových materiálů.

LG Logo

Aktualizováno 18. 6. 2015

Po necelém týdnu znovu slyšíme o LG G4 Pro. Tentokrát se již objevují první informace o možné výbavě. Ta by měla zahrnovat 5,8palcový QuadHD displej nebo zcela nový procesor Qualcomm Snapdragon 820. Nadprůměrné jsou také 4 GB RAM či interní úložiště, kde bude k dispozici buď 32 GB nebo 64 GB. V případě fotoaparátu se hovoří dokonce o rozlišení 27 megapixelů, zatímco nad displejem bude 8megapixelová kamerka.

Původní informace z 12. 6. 2015

LG má poměrně čerstvou vlajkovou loď, model G4. Ten se uvedl ve velmi dobrém světle. Kromě toho, že nabízí volitelný kožený zadní kryt, nás v recenzi potěšil opravdu skvělým displejem, vysokým výkonem nebo výborným fotoaparátem. Především na asijských trzích je však poptávka po ještě větších telefonech a to připomeňme, že klasická G4 má 5,5palcový displej. Objevily se proto spekulace o údajně plánovaném modelu LG G4 Pro. Název je prozatím pracovní, avšak informaci o dalším špičkovém modelu jsme vám již přinesli dříve.

TIP! Recenze LG G4 – Důstojný nástupce

Současné LG G4

Chystaný model by měl nabídnout ještě větší displej a přiblížit se zřejmě až 6 palcům. V současnosti údajně LG váhá, zda nasadit prémiové kovové materiály. Konkurence od Samsungu či Applu má své špičkové modely buď z kovu nebo ze skla. Oba zmínění výrobci nicméně prodávají mnohem více telefonů, které pokryjí zvýšené náklady na kovové konstrukce. Je tudíž stále možné, že v konečném důsledku se LG přikloní opět k plastu, případně kůži.

Více informací v tuto chvíli není známo a to ani ohledně výbavy. Ta však pravděpodobně bude mířit do vyšších pater.

Zdroje: english.etnews.com, phonearena.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Andrej Michalek
Aspoň 10 vlajkových lodí za rok by to chcelo. Ideálne niečo v zmysle. LG G Flex 2, LG G4, LG G4 PRO, LG G4 PLUS, LG G4 SUPER, LG G4 PLUS PRO atd. Niečo ako má samsung
Ascension
Určitě bude chtít jít po krku note 5 takže určitě bude u LG stylus
PS galaxy s6 plus se bude jmenovat s6 note
Lukáš
Že by konečně zatoužili taky mezi elitu, s těmi plasťáky to jde těžko a teď se uvidí jakou cenu nasadí, když nebudou moci ušteřit na laciné konstrukci z plastu.
mental.disease
So Snapdragon 820 asi ťažko na podzim. Ten bude dostupný budúci rok..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze