LG potvrdilo, že ještě tento rok představí další vlajkovou loď

15

LG už podruhé potvrdilo, že ještě během tohoto roku představí další vlajkový model. Teprve nedávno přitom představilo aktuální vlajkovou loď, model LG G4, na který jsou u nás teprve přijímány předobjednávky.

S těmito informace přišel web Focus Taiwan, kterému nejmenovaná osoba přímo z LG potvrdila, že během druhé poloviny roku hodlá jihokorejský obr představit další vlajkový model. To už je podruhé, co o něčem podobném slyšíme – v březnu totiž CEO LG Jun-ho uvedl, že ještě během tohoto roku představí model, který bude stát nad sérií G.

Nová vlajková loď by mohla být nástupcem modelu LG G Pro 2

Dá se předpokládat, že novinka by mohla navazovat na model LG G Pro 2, který se u nás bohužel oficiálně neprodával. Měl ale být rovnocenným soupeřem pro tabletofony série Galaxy Note, i když se velké obliby u zákazníků nakonec netěšil. Nabízel například 5,9palcový displej s FullHD rozlišením, čtyřjádrový Snapdragon 800 nebo 3 GB RAM. Jeho parametry si můžete osvěžit v našem katalogu. Na MWC 2014 jsme jej dokonce i vyzkoušeli, takže doporučujeme naše první dojmy.

Zdroje: focustaiwan.tw, phonearena.com

Diskuze ke článku
Tomáš
Chtěl bych se spíš zeptat, zda nebo spíš kdy je v planu recenze na G4. Jestli čekáte na konečný produkt co bude v obchodech nebo to uděláte z teho testovacího kusu co jste měli dřív. díky za odpoved

Jinak si myslím že LG zbytečně bude dělat takovej mobil jelikož už G4 a flex 2 docela sahají na velký úhlopříčky. A hlavně jít proti NOTE a Iphone plus je těžké pořízení a nemuselo by se jim to vyplatit, ikdyž možná mile překvapěj.
kim
pockam pockam co ukážou
Klárka
Snad nebude prohnutý jako G4!
Michal
Ta filozofie LG ohledně nových modelů se mi nějak přestává líbit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze