Tajné HTC M7: 5palcová vlajková loď pro rok 2013 (aktualizováno)

Taktika HTC je do značné míry zvláštní, neboť za posledních pár měsíců jsme se dočkali hned několika skvěle vybavených telefonů, ale ani jeden nebyl pro celosvětové trhy. To se možná změní s příchodem modelu M7 v příštím roce.

Aktualizováno 3.1.2013

Máme dobrou zprávu pro všechny fanoušky tchajwanského HTC. Je zde malá naděje, že by výrobce mohl svoji vlajkovou loď pro letošní rok, model M7, představit už za několik dní v Las Vegas na CESu, a nikoliv až na únorovém MWC v Barceloně. Informaci na svém twitteru vypustil jeden ze členů webu Football4PDA. Důvěryhodnosti informaci dodává fakt, že tento člověk již v minulosti správně předpovídal informace o později představených modelech od HTC. Jestli se nemýlil ani tentokrát se dozvíme už doslova za pár dní.

Původní informace z 6.12.2012

O utajované vlajkové lodi roku 2013 uniklo prozatím poměrně málo informací. Víme, že výrobce použije unibody konstrukci z hliníku. Známa je také úhlopříčka, která bude činit 5 palců. Rozlišení už ale nebude FullHD, ale jen HD. Tedy stejné jako nabízí současné modely One X a One X+. Prosákly rovněž informace o procesoru. Použit bude pravděpodobně Qualcomm APQ8064 se čtyřmi jádry. Předpokládá se také přítomnost grafického akcelerátoru Adreno 320 a 2 GB RAM. Povýšit by měl také fotoaparát a to rovnou na 13 megapixelů.

Živě se spekuluje o datu představení. HTC údajně chce svůj špičkový model představit dříve, než Samsung Galaxy S IV. Jelikož jihokorejský výrobce plánuje čtvrtou generaci Galaxy S ukázat spíše až v květnu, setkám se s HTC M7 zřejmě tradičně na MWC v Barceloně, které se koná v únoru 2013.

Zdroje: htcsource.com, intomobile.com

Diskuze ke článku
Ivan
Jazykový koutek: 5palcová se píše dohromady.
Tomas SVK
No som zvedavý by som možno aj šiel do HTC, ale skor čakam na prekvapenie od SONY :))
Standa
Než tady začne prodávat Nokia svou Lumii 920 a 820 (tím myslím bez dovozu z DE, ale přímo u nás), tak budou ostatní zase o 3/4 roku napřed. To je jako když AMD vydá grafiku a Nvidia jí za rok akorát dožene.
Ryo2
Htc jsou podle mě solidní přístroje,jen je škoda že fotoaparáty dost trpí problémy a jsou nekvalitní - což platí skoro pro všechny modely.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze