Tajná Nokia Lumia 830 zřejmě zachycena na prvních fotografiích

30

Fanoušci operačního systému Windows Phone 8.1 mají aktuálně poměrně svázané ruce při výběru nového telefonu. Lumie spíše stagnují a oblíbená střední třída zeje takřka prázdnotou. To by se nicméně snad již brzy mělo změnit. Na scéně se objevuje Lumia 830.

Mobilní divize již definitivně patří Microsoftu a nové telefony už budou pod jeho taktovkou. Jejich vývoj však bezpochyby probíhal ještě za dob samostatné Nokie, minimálně v případě několika nejbližších modelů. Na světlo světa se aktuálně dostaly tři fotografie, na kterých je údajně zachycena Nokia Lumia 830. Logo finského výrobce je dobře patrné, avšak na fotografiích je prototyp.

Nokia Lumia 830

Lumia 830 by měla vyplnit mezeru v portfoliu, která vznikla nečekaným vyřazením oblíbené Lumie 820. Dle aktuálních informací by chystaná Lumie měla nabídnout hliníkový rám a polykarbonátová záda. Velký prostor vyhrazený pro fotoaparát dává naději, že bude Lumia 830 vybavena velmi kvalitním snímačem. Více informací v tuto chvíli není známo a nezbývá než si počkat na představení. Závěrem ještě zmiňme, že dle spekulací Microsoft hodlá v tomto roce ukázat hned několik dalších Lumií. Doufejme tedy, že se máme nač těšit.

Zdroje: phonearena.com, weibo.com

Diskuze ke článku
Petr
Hlavne chci podporu SD karet!!!! Místa není nikdy dost a i 32GB vnitrni pameti je pro mě osobně málo.
Lumia 8830
Když to bude mít podporu SD karet a glance screen tak proč ne ? :)
Ondřej
A já bych chtěl konečně uživatelsky vyměnitelnou baterii.
Zdeněk
A Já byvh chtěl aby Nokie neservisovalo Arvato Services kde jsem pracoval a bohužel vím jak se řeší reklamace, proto si nikdy nnekoupim Nokii ani Sony

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze