T-Mobile se chlubí: celá Praha je pokrytá LTE

22

LTE je stále na mnoha místech nedostupné, ale T-Mobile se pochlubil tím, že Praha je sítěmi čtvrté generace pokrytá celá. Zároveň také tento operátor oznámil, že v Praze se začíná spouštět LTE-A, pro které začne T-Mobile brzy nabízet první zařízení.

T-Mobile se nyní pochlubil tím, že spustil LTE na posledních dvou místech v Praze, kde doposud chybělo. Těmi částmi jsou Zbraslav a Lysolaje, což by mělo znamenat pokrytí po celé Praze. T-Mobile tak údajně splnil svůj slib, že do konce září pokryje sítěmi čtvrté generace celou Prahu. Do konce roku chce T-Mobile pokrýt LTE a 3G 93 % populace ČR.

TIP: T-Mobile v říjnu: Nokia Lumia 830, LG G3 s a další novinky

T-Mobile

Nově také T-Mobile spustil tři první vysílače, které podporují LTE-A a mají teoretickou maximální rychlost až 225 Mb/s. Všechny tři vysílače najdete opět v Praze, a to konkrétně na Černém Mostě, v Horních Počernicích a na Roztylech. Do konce týdne by měl být v nabídce operátora dostupný první LTE-A modem, a to konkrétně Huawei Mobile WiFi E5786 a brzy také telefony Samsung Galaxy Alpha a Samsung Galaxy Note 4.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Martin
A co Brno?
Petr Januška
Petr Januška
To je krásný že mají celou Prahu LTE, ale jak to vypadá podle diskuze tak ani to není pravda :D já bych radši ocenil aspoň plnej signal na E na vesnicích :D
Romik
To je sice pěkné. Ale na takové rychlosti je mít taky třeba dostatečný FUP za rozumný peníz! A tady začíná to,že z jejich fup limitem je tato snaha k ničemu. Ale třeba chystají změny datových balíčků. Kdo ví...
Michal
Tak to kecaj - jsem z Podolí a nic lepšího než EDGE nechytnu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze