T-Mobile k tarifům rozdává navigaci Dynavix pro Android a iOS

6

Dárek pro stávající i nové zákazníky si na léto připravil operátor T-Mobile. Mapy ČR a Slovenska zdarma na neomezenou dobu a roční bezplatnou aktualizaci map a dopravní on-line zpravodajství dostanou všichni uživatelé vybraných tarifů internetu v mobilu.

T-Mobile logo

Tip: přečtěte si také článek - T-Mobile v červnu: Galaxy S III, Galaxy S Advance a další novinky

T-Mobile rozdává navigaci Dynavix zdarma, což určitě potěší množství jeho cestováním a turistikou posedlých zákazníků. Potřebnou mapovou výbavu si bude moci pořídit každý, kdo již má, nebo si aktivuje datové balíčky Internet v mobilu Standard, Klasik, Premium nebo tarif Internet Komplet na dobu určitou. Zkrátka nepřijdou ani noví či stávající uživatelé poslední generace tarifů T-Mobile, které už v sobě zahrnují možnost surfování v mobilu. Stačí tak mít uzavřenou smlouvu k paušálům S námi, Podnikatel Plus (kromě S námi 390 a Podnikatel Plus 250), Grand v síti nebo Grand do všech sítí.

Mapy s hlasovými pokyny budou nejprve k dispozici pro telefony s operačním systémem Android. V krátké době by měla následovat i verze pro iOS (Apple). Stávající uživatelé obdrží během července SMS se speciálním kódem na stažení zdarma. Zákazníci, kteří nově uzavřou smlouvu, nebo si zvolí některý z datových balíčků, dostanou kód v textové zprávě do deseti dnů od aktivace.

Čtěte také - T-Mobile od 15. do 21.6.2012 nabídne internet za polovinu

Dynavix je plnohodnotnou navigací pro chytré telefony v českém jazyce s uživatelským prostředím upraveným pro pohodlné ovládání skrze dotykový displej. Hlasové pokyny jsou navíc i v zábavné verzi od Pavla Lišky. Po prvotním stažení funguje i bez datového připojení, takže je ideální také na cesty do zahraničí. On-line dopravní informace vždy zajistí nalezení optimální trasy bez kolon a uzavírek.

Vzhled navigace Dynavix, na kterou se mohou těšit zákazníci T-Mobile s vybranými tarify

Navigace Dynavix pro systém Android (2.3 a vyšší) bude k dispozici vůbec poprvé a zákazníci T-Mobile si ji budou moci stáhnout bezplatně z obchodu Google Play. Kromě map České a Slovenské republiky, které jsou zdarma na neomezenou dobu, získají uživatelé na první rok bezplatně on-line dopravní zpravodajství a aktualizaci mapových podkladů.

Více informací na t-mobile.cz/navigace

Zdroje: TZ T-Mobile

Diskuze ke článku
vinklec
Je možne tuto navigaci použivat v režimu offline?
6n64
Renata Němcová
Dobry den jak poslat navigaci přiteli?
Tomáš
Poslat příteli ? :-))), spíš nepříteli, pokud se někdo chce kochat, tak možná, ale jinak nebrat. A pokud nemáš offroad, tak vélký pozor kam tě zatáhne !!! naprostá katastrofa !!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze