Plánová odstávka vybraných služeb pro T-Mobile Twist zákazníky

2

T-Mobile plánuje přejít na novou inftrastrukturu, a proto dočasně zastaví funkčnost některých služeb zákazníkům u tarifu T-mobile Twist. Operátor o tom informoval v průběhu pátečního poledne prostřednictvím krátké tiskové zprávy.

T-Mobile logo

T-Mobile informuje své zákazníky o plánovaných odstávkách některých funkcionalit u předplacených karet Twist z důvodu přechodu na novou infrastrukturu. Přechod na nové technické vybavení, jehož účelem je nabídnout lepší uživatelský komfort, si vyžádá omezení vybraných funkcionalit pro Twist zákazníky. Základní služby jako volání, SMS, MMS a data nebudou odstávkou nijak dotčena.

Čtěte: T-Mobile v červenci: LG Optimus Black, Xperia arc a řada slev

Odstávka proběhne v době minimálního provozu během nočních hodin z 11. na 12. července a z 25. na 26. července. Během těchto dvou nocí tak bude 2,7 milionu Twist zákazníků převedeno na nové, výkonnější zařízení.

V těchto termínech budou nedostupné:

  • 0,00 – 3,30 hodin – kupónové a nekupónové dobíjení
  • 0,00 – 3,30 hodin – m-platba, Premium SMS, Audiotex, DMS a další jednorázové platby
  • 0,00 – 3,30 hodin – zpoždění účtování SMS v roamingu, MMS v ČR a v zahraničí
  • 20,00 – 06,00 – administrace služeb, např. změna Twist tarifu, aktivace balíčků, úprava Mých5

"Všem zákazníkům se omlouvám za komplikace a děkuji za pochopení.", řekl Jiří Janeček, Senior specialista externí komunikace T-Mobile Czech Republic.

Zdroje: TZ T-Mobile

Diskuze ke článku
hucul
Obávám se, že to bude stejný průser jako u O2 a Vodafone, když se přecházelo na nový systém, tak od té doby výpadek střídal výpadek. A minimálně u Vodafone to změna k lepšímu rozhodně není.
ss
Jestli T-Mobile taky přechází na Siebel, tak to bude průser. To je systém, který možná papírově vypadá dobře (místo několika programů jeden atd.), ale ve skutečnosti je to hroznej shit, nepřehlednej (tudíž operátoři a lidi na prodejnách častěji dělají chyby), nespolehlivej (často padá a seká se) a o user friendly si může nechat jenom zdát.

Jenom lituju ty lidi, co kvůli problémům s migrací přešli od O2 k Vodafone a teď odcházejí k T-Mobile, ty ten telefon asi zahoděj :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze