Stylový telefon Huawei Vision za akční cenu

2

Kovová stylovka od společnosti Huawei, kterou jsme pro vás včera zrecenzovali, přichází na český trh a láká velmi příznivou cenou, výkonným hardwarem, ultratenkým tělem a intuitivním uživatelským rozhraním s 3D efektem.

Huawei Vision ve stříbrném provedení je od dubna k dostání za akční maloobchodní koncovou cenu 5 999 Kč včetně DPH.

TIP: Přečtěte si naši recenzi na stylový Huawei Vision.

Oficiální obrázky Huawei Vision.

Huwei Vision, který se může pochlubit oceněním iF Product Design Award za vynikající design, je ultratenký (9,9 mm) chytrý telefon s operačním systémem Android 2.3 a výkonným 1GHz procesorem Qualcomm MSM 8255. Stylové celokovové tělo z hliníku má zaoblené hrany a skvěle padne do ruky. Intuitivní 3D uživatelské rozhraní je možné jediným dotekem uzpůsobit dle vlastních preferencí. Kvalitní technické vybavení doplňuje 5MPx fotoaparát s možností záznamu HD videí.

Zdroje: TZ Huawei

Diskuze ke článku
ondrej
Jak můžete o telefonu s tloušťkou 1 cm napsat, že je ULTRA tenký? Tenký ano, ale ultra?
pudl
to ondrej: jestli jsi tento telefon měl někdy v ruce, tak vypadá fakt hubeně, což dělá asi to stříbrné tělo.
Tento mobil jinak považuji za dobrý průměr, ale i když je designově jeden z nejpovedenějších, bude spíše přetrvávat nedůvěra vůči výrobci, což by měl dle mého názoru změnit příchod Ascend P1 a D quad. Taktéž první ceny nejsou nijak příznivé, asi se už Huawei naučil českou drahotu....kdy mobily převyšují i ceny v sousedním Deutschlandu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze