Stojánek a dobíjecí stanice pro novou Xperii Z od Sony

7

Nová vlajková loď od Sony, Xperia Z, se samozřejmě dočká porce příslušenství. Mezi prvními se objevuje praktická dobíjecí stanice, která je ušitá přímo na míru novému modelu.

Dobíjecí stanice pro Sony Xperia Z

Dobíjecí stanice DK26 poslouží i jako praktický stojánek. Xperii Z do ní položíte na šířku. Nabíjení probíhá přes speciální konektory na levém boku. Z toho vyplývá, že není nutné otevírat krytku micro USB konektoru. Telefon do stanice pouze položíte a začne se automaticky nabíjet. Velikost stanice je 144 x 40 x 30 milimetrů a hmotnost 55,4 gramů.

Čtěte také: Sony Xperia Z: multimediální zázrak s FullHD displejem

Dobíjecí stanice pro Sony Xperia Z

Bohužel na dobíjecí stanice nic dalšího neumí. Chybí tak například klasický USB konektor, nebo HDMI konektor. Aktuálně je v nabídce černá varianta, avšak lze předpokládat, že Sony připraví i další barevná provedení, která budou ladit s barvou vaší Xperie Z.

Zdroje: sonymobile.com, xperiablog.net

Diskuze ke článku
Jarda
Tak je asi jasné že dobíjecí stanice bude na nabíjení a tady se dobijí přes dva piny!! Tak je jasné že to nebude umět věci dok pro xperii T kde se telefon dobijí pomocí micro usb.
Ale podle mě to je jenom pro příjemnější každodenní používání aby se pokaždé nemuselo sundávat ty záslepky konektorů které se časem opotřebují a pak nebude zaručena voděodolnost.
Posik
Já se do toho telefonu prostě zamiloval a pořídil bych si k němu všechno možný akorát škoda že je tak drahý :(
IQLogic
Ako je to s HDMI a USB? Opäť to bude obmedzené ako v prípade Xperie T? Čiže nemožnosť použitia USB OTG a HDMI zároveň ...
vojta66
Tak to je pěkně na------!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze