Špičkový Huawei Ascend D2 odhalen na dalších fotografiích

7

Smartphone Ascend D2 je již neoficiálně ustanoven jako vlajkový model výrobce Huawei pro příští rok. Jeho hardwarovou i softwarovou výbavu už detailně známe nějaký ten pátek. Na webu však nyní poletují čerstvé fotografie tohoto nadupaného monstra.

Chystaný Huawei Ascend D2 se již dříve objevil i na jedné oficiální fotografii

Jak už víme z dřívějška, Ascend D2 se zařadí po bok těch nejlepších smartphonů, či spíše tableto-telefonů příštího roku. Podle signálů od ostatních výrobců je jasné, že všechny vlajkové lodě nabídnou displeje s už opravdu velmi velkou úhlopříčkou, běžně se setkáme s 5 a více palci. Výjimkou tedy logicky nebude ani Ascend D2. Jeho displej by měl mít kromě velké úhlopříčky i vysoké rozlišení, a to 1920 × 1080 pixelů - Full HD. Rovněž jeho další výbava se bude pohybovat na patřičné úrovni technologické vyspělosti. Chybět by neměl čtyřjádrový procesor s taktem 1,5 GHz, 13 megapixelový fotoaparát a baterie s kapacitou 3000 mAh, která slibuje celkem dobrou výdrž. Více jsme o modelu Ascend D2 psali v tomto článku. Vy si nyní můžete prohlédnout živé fotografie, které pocházejí z čínského webu ithome.com.

Podle zdrojového serveru chystá čínský výrobce představení své vlajkové lodi už na lednový veletrh CES 2013 v Las Vegas. Cena, za kterou by se měl tento kousek prodávat, prý bude činit přibližně 3300 juanů, což je při dnešním kurzu asi 400 euro, tedy přibližně 10 500 korun.

Zdroje: unwiredview.com, ithome.com, gizchina.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
Tomáš
ach zasa tie tlačidla na displeji.... nechapem čo tým sleduju či sa predbiehaju alebo čo.... starý dobrý samsung
Kneblis
Počkám si na ZTE Nubii a nebo pokud se k nám dostane což tedy asi ne OPPO. :-)
Posik
Čínští výrobci začínají být velkou konkurencí a doufám že zvolí jinou cenovou politiku jak Samsung, HTC nebo Apple.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze