Spekulace: Nubia Z7 od ZTE s 6,3palcovým displejem a pamětí 128 GB

6

Prémiové značka Nubia, která spadá pod čínské ZTE možná připravuje model, který doslova smaže rozdíly mezi telefony a tablety. Displej s úhlopříčkou 6,3 palce nabídne rozlišení 2560 x 1440 pixelů.

V prosinci byla světu oficiálně představena Nubia Z5 s pětipalcovým FullHD displejem. Zdá se však, že tento model vrcholem nabídky nebude. Objevily se totiž spekulace o Nubii Z7, která vás svými specifikacemi ohromí.

Čtěte také: Nubia Z5 od ZTE oficiálně: FullHD displej, 7,6 mm v pase a Android 4.1

Nubia Z7

V prvé řadě by měla nabídnout 6,3palcový displej s extra jemným rozlišením 2560 x 1440 pixelů. Hranice by se měla posunout také v případě procesoru, který nabídne osm jader. Grafický akcelerátor obstará výkonný Mali-T658. Oba by měly pohánět údajně Android 5.0. Ten však zatím ani nebyl představen. Fotoaparát nabídne 16megapixelové rozlišení. Chybět nebudou ani rychlé sítě LTE. Stále však nejsem u konce. Velký displej si vyžádá spoustu energie. Přísun zajistí akumulátor s kapacitou 4000 mAh. Třešničkou na dortu pak bude interní paměť s kapacitou 128 GB.

Pokud by se specifikace Nubie Z7 potvrdily, jednalo by se zřejmě o nejvybavenější telefon. Dokázaly byste si představit využívat telefon s úhlopříčkou displeje, která přesahuje šest palců?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
David
Tak jestli to bude mít opravdu takové specifikace, tak bych ho bral na 90 procent (parametry ještě nědělají dobrý telefon...). Mám NOTE II a větší displej bych možná i snes.
Albert
Tak přesně na tenhle typ mobilu jsem čekal... Určitě by se do kapsy vešel... No uvidíme jak dopadne oficiální představení...
mratin
Tak do kapsy by se vešel určitě mám to vyzkoušené i s iPadem mini ten má displej 7.9 teď jde jen o to jak dobře bude zpracovaný jak hw tak sw, ale určite bych se na něj těšil
Lukas
Když dokáží lidé nosit po kapsách (pravda většinou kabátů) i 7" tablety, tak tohle by tam šlo také. A kdo více komunikuje v podobě psaní a konzumuje obsah a volá naprosto výjimečně (a že takových lidí bude), tak tohle zařízení se mu líbit bude. Nemluvě o tom, že BT sluchátko koupí člověk za pár stovek a tak si ani nemusí připadat divně, když by si měl tohle připlácnout k hlavě ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze