Unikají fotografie chystané Nubie X8 se čtečkou otisků prstů

O telefonech Nubia jste již určitě slyšeli. Jde o divizi stylových a vesměs dobře vybavených modelů čínského výrobce ZTE. Nyní se zdá, že bychom se ještě v tomto měsíci mohli dočkat nového přírůstku se čtečkou otisků prstů, velkým displejem nebo netradičně zpracovanými klávesami.

Nový model Nubia by měl nést označení X8 a již podle starších spekulací by měl disponovat poměrně velkým displejem o úhlopříčce 5,5 až 6 palců. Rozlišení by se mělo dle dnešních trendů vyhoupnout na QuadHD hodnotu. O samotném hardwaru se toho prozatím moc neví a spekuluje se pouze o nasazení 4GB operační paměti. Na dnešních únicích můžeme vidět především boky telefonu ve zlaté variantě. Ty odhalují netradičně řešená tlačítka hlasitosti. Odemykací klávesa je rovněž na pravém boku a nezvykle velká. Pravděpodobně by v ní měla být integrována čtečka otisků prstů.

Na čínské sociální síti Weibo se také přímo od Nubie objevila pozvánka na tiskovou konferenci konající se 15. října, tedy tento týden ve čtvrtek. Je však otázkou, zda se premiéry dočká právě spekulovaný model X8, nebo půjde o jiný, doposud utajený typ.

Zdroje: weibo.com, gizmochina.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze