Soutěžte o sluchátka Sennheiser HD 4.40BT a nechte se pohltit úžasným zvukem

Soutěžte o sluchátka Sennheiser HD 4.40BT a nechte se pohltit úžasným zvukem
  • Další skvělá soutěž mobilenet.cz je tu!
  • Dnes máte možnost vyhrát sluchátka Sennheiser HD 4.40BT
  • Stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku a mít štěstí při losování

Máte rádi hudbu? A kdo by neměl! Pokud se chcete ponořit do svých oblíbených skladeb opravdu naplno, nenechte si ujít dnešní soutěž. Vyhrát totiž můžete skvělá sluchátka Sennheiser, konkrétně bezdrátový model HD 4.40BT, takže na otravné kabely můžete zapomenout.

Headset HD 4.40 BT je model bezdrátových Bluetooth sluchátek s rozměrnými uzavřenými mušlemi. Díky měkkému circum-aurálnímu polstrování je poslech příjemný i při dlouhém užívání či na déle trvajících cestách a spolehnout se v každém případě můžete na maximální audio kvalitu. Headset je určen především pro mobilní přístroje vyšší třídy a umožňuje nerušeně poslouchat hudbu díky pasivnímu potlačení okolního hluku.

Sennheiser HD 4.40BT

Tento výrobek získal ocenění iF Design Award za ojedinělou kombinaci špičkového zvuku s čistým minimalistickým designem. Odborná komise ocenila i vysoký komfort používání.

Tento skvělý kousek nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže!.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět tři soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na stránkách Sennheiser Česká republika.

Soutěž probíhá od 29. 1. 2020 20:00 hod. do 5. 2. 2019 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!