Soutěžte o pět bílých Nokií Lumia 800: podívejte se, jak vyhrát

5

Nokia na sociální síti Facebook spustila novou soutěž, ve které se hraje o deset nových Nokií Lumia 800 v elegantní bílé barvě. Šanci mají především uživatelé s rychlým postřehem a zručností. Myšlenka soutěže je prostá, kliknout co nejrychleji na bílé zabarvenou kostičku.

Nokia Lumia 800 v bílé barvě - pět šťastlivců ji dostane domů

TIP: Recenze Nokia Lumia 800 – Otevíráme finská okna

Pravidla hry

A jaké jsou pravidla hry? Vyskočí soutěžní okno s vyobrazeným telefonem, kde do šedesáti sekund musíte kliknout na bílý Live Tile panel, který se rychle přemisťuje. Live Tile panelů je celkem šest. Po kliknutí na bílý "panel" si můžete svůj výsledek nechat zaregistrovat. Avšak každý soutěžící má pouze jeden pokus. Pozitivní je, že soutěž je skutečně celosvětová a Nokia posílá telefony výhercům kdekoliv na světě.

Takhle vypadá náhled soutěže, kde budete klikat na rychle měnící se barevné Live Tiles panely

TIP: Zúčastnit soutěže o deset Nokií Lumia 800 se můžete zde

Nokia Lumia 800 patří mezi nejlépe vybavená zařízení s Windows Phone systémem současnosti. Nabídne nejnovější verzi Mango, výkonný jedno-jádrový 1,4 GHz procesor s 512 MB RAM pamětí. Přední strana nabídne špičkový 3,7 palcový AMOLED displej s Clear Black vrstvou. Zadní strana se chlubí fotoaparátem o rozlišení 8 Mpx s objektivem Carl Zeiss s vysokou světelností f/2.2. Hardwarová výbava je ukryta v pevném, polykarbonátovém těle.

Nokia Lumia 800 v ostatních barvách (černé, růžové a modré)

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
Martin Šimon
Martin Šimon
Povedlo se mi to za 0 vteřin, tak nevím jestli to budou počítat i na milisekundy, pokud se jim s nulou sejdou tisíce potencionálních výherců...
Kuba
Taky 0 vteřin :D
Luboš
Na můj vkus trochu zavádějící článek, jelikož není vůbec důležité jestli to máte za 0s nebo 30s. Bude se stejnělosovat :-)

"You acknowledge and agree that the Contest is one of chance not skill, and that the winning entry will be selected at random."

"The winner/winners of the Contest will be determined by chance. 5 winners will be picked at random as the recipients of a White Nokia Lumia 800 smartphone."

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze