Sony zvyšuje efektivitu: přesun zaměstnanců ze Švédska je hotov

V loňském roce po rozchodu s Ericssonem zažilo Sony po deseti letech opět kompletně samostatné vedení výroby mobilních telefonů. I v důsledku přesunu sil a zmatků při přebírání agendy od starého Sony Ericssonu jsme se mohli v roce 2012 setkat s několika přešlapy. Tomu už by ale měl být v tomto roce konec.

Krom Velké Británie bylo jedním z hlavních sídel zaniklého joint venture konsorcia Sony Ericsson i švédské město Lund. Krom řízení evropských aktivit firmy v této centrále probíhal také výzkum množství různých nových technologií a marketingové aktivity. V říjnu 2012 zde pracovalo několik stovek zaměstnanců. Když se jediným vlastníkem firmy stalo Sony, bylo vloni zapotřebí tyto zaměstnance i s jejich agendou přesunout do nového centrálního ředitelství Sony Mobile Communications.

Tip: přečtěte si také článek - Sony Mobile má nového CEO: na trůn přichází Japonec Suzuki

Tento přesun už by nyní měl být dokončen. Díky novým posílám v japonské centrále se snad v následujících měsících zlepší schopnosti Sony v celé škále oblastí. Pro nás zákazníky by z toho měla plynout především lepší a snad i rychlejší dostupnost produktů od Sony. Noví zaměstnanci posílí i vývojové oddělení, takže se v následujících letech můžeme těšit na smartphony a tablety s novými, inovativními funkcemi.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze