Sony SmartWatch 2 dostávají update s novými ciferníky i funkcemi

2

Sony SmartWatch 2 se i dnes těší mezi uživateli poměrně velké oblibě, proto není divu, že Sony neustále chystá nové a nové aktualizace, které celkový dojem z chytrých hodinek ještě více zlepšují. Nově představená aktualizace od Sony umožní vytvářet vlastní vzhled ciferníku, mimo to přidá i některé další funkce.

Nepřehlédněte:

Není tomu ani pár týdnů co Sony přispěchalo s větší softwarovou aktualizací svých hodinek SmartWatch 2, ta přidala několik funkcí, lepší optimalizaci a některá další vylepšení. Nová aktualizace pro Sony SmartWatch 2 pak potěší především uživatele „hračičky“, nově si totiž mohou pomocí oficiální aplikace pro mobilní telefony vytvořit vlastní vzhled ciferníku, to vše za pomocí jednoduchého editoru.

Sony SmartWatch 2

Nejde ale pouze o úpravu samotného času, na obrazovku můžete přidat také notifikace (včetně jejich počtu), informace o nabití baterie, informace o aktivované funkci Bluetooth nebo třeba informace o aktuálním počasí. Všechny prvky si po displeji můžete libovolně rozvrhnout, výsledný ciferník je poté opravdu originálním počinem. Kromě dalších ukazatelů samozřejmě můžete měnit také barvu a design samotného ciferníku.

Aplikace SmartWatch 2 SW2

Kromě možnosti přizpůsobení disponuje aktualizace aplikací Kalkulačka, ta se tak stane standardní součástí systému hodinek. Dalším vylepšením prošly aplikace Facebook a Gmail. Zatímco Gmail by měl přinést lepší synchronizaci, Facebook by se pak měl stát lépe ovladatelným.

Stáhnout SmartWatch 2 SW2

Google Play (zdarma)

Zdroje: talkandroid.com, androidcommunity.com, sonymobile.com

Diskuze ke článku
Pepaaa
Perfektní! Tohle mi fakt chybělo. Počasí rovnou na displayi nemá chybu. Akorát barvy ciferníku nastavovat nejdou, nebo jsem na to nepřišel. :)
Ivo
Mě nejde zase nastavit to počasí přímo na pohotovostní display. Jak jsi to udělal??

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze