Sony fandí fotbalu: hodinky SmartWatch 2 v barvách Brazílie

25

Japonské Sony velmi pravděpodobně chystá barevná oživení pro svou druhou generaci chytrých hodinek SmartWatch 2. Dočkáme se nejen decentní, ale zato stylové stříbrné, ale také varianty ve fotbalových barvách s hadrovým řemínkem.

Hliníkové hodinky SmartWatch 2 na sklonku loňského roku testovali v černé barevné variantě. Brzy bychom si mohli vybrat také živější stříbrnou variantu, kterou Sony dle úniku tiskové fotografie plánuje. Nezůstane však pouze u jedné barvy.

Sony SmartWatch 2 v připravovaných variantách

Mnohem zajímavěji totiž vypadá varianta s hadrovým řemínkem, který svými barvami odkazuje na brazilskou státní vlajku. Proč se Sony inspirovala právě Brazílií? Hodinky jsou určeny aktivním lidem a letos v léte se právě v Brazílii uskuteční MS ve fotbale 2014. Chytré hodinky se tak zřejmě stanou partnerem tohoto fotbalového svátku.

Prozatím není známo, kdy se nové varianty oficiálně představí, případně kdy a kde budou v prodeji. Cena by se měla pohybovat okolo 132 liber, v přepočtu zhruba 4 400 Kč.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Erik
V nadpisu máte chybu :)
Dark Kingg
Ničím nepřekvapující klasika. Pan Pavlíček rádoby moderátor, ukazuje nám všem, jak se má dělat práce. Ani kontrolu po sobě neudělá. To se hned pozná, profík, že pane rádoby moderátore? Jak tu již několikrát bylo řečeno, konkurence je absolutně někde jinde, navíc, když je člověk upozorní na chybu či nepřesnost, nejen, že poděkují za upozornění, ale snaží se, aby se to neopakovalo. Chápu, chyby dělá každý. Ale když upozorníte a on se ješitný pisálek ozve a začne vás kritizovat, tak to opravdu svědčí o kvalitě. Pane šéfredaktore, zamyslete se nad tím, jestli Vám redaktor (p. Pavlíček), dělá tu vhodnou reklamu a jestli odvádí fundovanou práci. Je to Vaše volba, ale konkurence se vám vzdaluje mílovými kroky. Hezký a příjemný večer Vám všem.
Sleep2014
Jak se hraje fobtal, pane Pavlíček? Pošlete mi pravidla tohoto sportu na email? Děkuji
Petr Murla
Petr Murla
Pane Pavlíček, vy jste podobnej kretén jako Petr Vojtěch

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze