Sony na CES 2013: sledujte on-line videopřenos z tiskové konference

3

Přinášíme podrobnosti ohledně konání tiskové konference Sony na letošním CESu. Přímo v tomto článku se pak budete moci podívat i na živý stream přímo z Las Vegas.

Vzhledem k devítihodinovému časovému posunu Prahy oproti Las Vegas je tato informace určena opravdu jen pro tři skupiny lidí - hardcore fanoušky Sony, milovníky kávy a energetických nápojů a nebo doslova "noční ptáčata". Tisková konference Sony na CESu totiž začne velmi brzy v úterních ranních hodinách, konkrétně ve 2:00 našeho času.

Sony si tradičně nepohlídalo své chystané novinky, a tak naši pravidelní čtenáři už jistě vědí, na co se mohou těšit. Sony najisto představí minimálně novou vlajkovou loď - Xperii Z. Očekávají se ale i další modely jako třeba Xperia ZL, Xperia X, model s kódovým označením Huan Shun apod. Co všechno Sony opravdu odhalí, budeme jistě vědět už za půl hodinky.

Všechny fanoušky jistě potěší, že Sony jako jeden z mála výrobců bude svou tiskovou konferenci vysílat on-line na internetu. Výrobce opět využije služeb osvědčeného ustream.tv. Celá tisková konference bude trvat zhruba 45 minut, a už v jejím průběhu pro vás začneme tvořit jednotlivá preview a záznamy v katalogu tak, aby jste se o novinkách dozvěděli maximum možných informací co nejdříve.

On-line přenos


Live broadcast by Ustream

Zdroje: xperiablog.net, blog.sony.com

Diskuze ke článku
Leon
Poďme SONYYY, vygúľaj tam všetkým poriadne oči ! :)
Ami
Na tuto událost se těším už přes 2 týdny a konečně je tu a čas mě rozhodně neodradí :)
Jirka
A to tam sony představila jen xperia z? Nebo proč se tu nikde nepíše o něčem jiném co představila?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze