Sony chystá další novinky, představí je v Indii

15

Společnost Sony začala rozesílat pozvánky na tiskovou konferenci, která se bude konat v Novém Díllí v Indii. Vzhledem k situaci je možné, že se mimo jiné chystá uvést globálně na trh svůj nový vlajkový model Sony Xperia Z4, který odhalilo již minulý měsíc, ale velké nadšení nevyvolal. Také bychom se mohli dočkat vyjádření ke spekulacím o prodeji mobilní divize tohoto japonského giganta.

Sony Event_New Delhi

Podle očekávání by Sony mělo 26. května v Novém Díllí v Indii globálně představit svou novou vlajkovou loď Xperia Z4. Tu výrobce odhalil již minulý měsíc, ale velký ohlas si neodnesla. Oproti Xperii Z3 přinesl jen málo menších vylepšení, ale také menší baterii. Nyní očekáváme informace o ceně a dostupnosti a také oficiálním pojmenování na jednotlivých trzích. Spekuluje se, že by se na evropském trhu mohla prodávat pod názvem Xperia Z3+.

Mimo to se očekává, že Sony uvede na indický trh Xperii M4 Aqua, čemuž by napovídal i styl pozvánky na tuto tiskovou konferenci. O tom, zdali představí ještě nějaký nový model, nejsou zprávy, nicméně se předpokládá, že by k ničemu takovému dojít nemělo. Sony by taky na této konferenci mohlo ujasnit spekulace o prodeji mobilní divize a jejím údajném neúspěchu.

Zdroje: phonearena.com, gizbot.com, xperiablog.net

Diskuze ke článku
Jakub Jílek
Jakub Jílek
Výrobce představil v Japonsku novou Z4 a tam ohlas odnesl, to že tady jste dezinformovaní je věc jiná. Takže buď to s Z4kou upřesněte nebo to tam raději nepište vůbec...
Xwert Is
Xwert Is
Ja som hlavne zvedavý na ďalší model Compact od Sony tomu telefónu už veľa nechýba k dokonalosti...
Jirka T.
Buď to překládejte slovo od slova, nebo se na to raději vys..... Poslední dobou stojí ty články za vyliž pr.... , Souhlasím s Jakubem, víte vůbec něco o tom jak se ji v Japonsku daří?
anonim
mohla by se potvrdit ta spekulace o xperii p2

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze