Sony Ericsson Xperia Play v bílé míří k O2 do Velké Británie

1

Dnes přinášíme dobrou zprávu pro všechny, kteří netrpělivě čekají na herní telefon Xperia Play od Sony Ericssonu. Výrobce ji brzy uvede na evropský trh prostřednictvím britské pobočky operátora O2, a to v bílé barevné variantě.

Sony Ericsson Xperia Play White - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také naše detailní preview – Sony Ericsson Xperia PLAY: nastává doba herní

Švédsko-japonský výrobce Sony Ericsson před několika dny na tiskové konferenci na právě skončeném MWC 2011 v Barceloně představil herní telefon s certifikací Play Station označovaný jako Xperia Play. Byly jsme přímo u toho a Xperii Play jsme pro vás již nafotili a natočili s ní i krátké video. Pokud se tedy chcete podívat, jak vypadá naživo spolu s ostatními novinkami výrobce, klikněte zde.

Sony Ericsson Xperia Play White - fotografie ve spojení s multimediálním dokem DK300
Čtěte: MWC 2011 Barcelona - aktuální zpravodajství

Právě výše zmiňovaná Xperia Play v bílém barevném provedení by se měla začít prodávat u operátora O2, a to konkrétně u jeho pobočky ve Spojeném Království. Operátor alespoň tuto informaci zveřejnil skrze svůj Twitter účet. Spolu s údaji o dostupnosti v také uvedl, že bude jako jediný exkluzivním prodejcem bílé varianty na britském trhu. Bližší info o ceně a přesném datu zahájení prodeje přístroje ale neuvedl.

Čtěte: Nové Sony Ericssony naživo: první dojmy, živé fotografie Je dost možné, že se k nám Xperia Play White skrze O2 rovněž dostane. Ohledně této otázky jsme odeslali dotaz na české O2 a pokud se dozvíme nové informace, budeme vás neprodleně informovat. Na konec článku ještě přidáváme živou fotografii Xperie Play White od našich kolegů z courrierblog.com, abyste si očekávanou herní Xperii v bílé barvě dokázali lépe představit.

Pro více info navštivte oficiální produktovou stránku Sony Ericssonu Xperia Play

Zdroje: engadget.com, courrierblog.com, sonyericsson.com

Diskuze ke článku
tank
už dávno čakám na ten telefón, ale v bielej farbe sa mi vôbec nepáči...:S

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze