Sony Ericsson Xperia arc S vs. Sony Xperia S: který je hezčí?

10

V minulém roce představil Sony Ericsson prostřednictvím řady Xperia jedny z nejhežčích a nejstylovějších smartphonů na trhu. Futuristické a řezané rysy přístrojům zkrátka nesmírně sedí, stejně jako světle bílá barva. I letošní rok však představuje velký krok kupředu, především co se týče novodobého designu.

Každý zákazník, který si půjde do obchodu pro nový přístroj výrobce Sony, tedy bude muset uvažovat, zda je pro klasiku, nebo novátorsví. Mezi jedny z nejhezčích telefonů výrobce patří rozhodně model Xperia arc S, který svým stříbrným lemem a zářivou bílou barvou láká nejednoho technoida.

TIP! Přečtěte si více o přístrojích Sony Xperia S a Sony Ericsson Xperia arc S.

V roce 2012 však podniklo Sony otočku o 180 stupňů, díky čemuž vzniklo několik veskrze originálních modelů, mezi kterými vyniká především Sony Xperia S, ať už díky průhlednému lemu, pokrývajícímu anténu, nebo hodnotným materiálům a klasické konstrukci. My tu ale mluvíme především o designu a nasnadě je tedy otázka – jaký z dvou smartphonů se vám líbí více?

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Kafe
Xperia je docela hnusná, to je jak skok o několik let nazpět :/ Arc S je parádní.
Stanley H.
Oba dva jsou velmi povedené a těžko říct, který je hezčí ;-) už se těším, až mi Sony Xperia S bude říkat Pane... :D
Jajin
Design nové Xperie S je doslova odporný, už jsem ji viděl na prvních fotkách, tak jsem si říkal, jestli si dělají srandu... Xperia Arc je prostě designově nádherný telefon, jsem hodně zvědavý, jak se bude nová Xperia S prodávat, jelikož mobilní telefony dnes nejsou jen pro volání, sms apod., ale je to taky v mnoha případech jako módní doplněk....
pepo208
Mne sa dizain novej xperie paci, je opat trochu iny a celkovo dizain sony ericssonou(sony) nieje na jedno kopito ala apple. Je pravda, ze arc je viac stylovejsi,ale urcite na 80% ho chcem mat, myslim sony xperia s

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze