Sony Ericsson Xperia arc, neo, pro a Play na Androidu 2.3.4 (aktualizováno)

21

Sony Ericsson připravuje OTA aktualizaci softwaru pro čtveřici Xperií na nejnovější verzi operačního systému Android s označením 2.3.4.

Aktualizováno

Update firmware s označením 4.0.A.2.368 byl právě dnes výrobcem oficiálně spuštěn. Zatím pouze pro modely arc a neo. Přináší například nativní podporu změny barevného motivu, službu Xloud, novou aplikaci pro sdílení multimédií skrze Wi-Fi, či například podporu režimu landscape pro pohotovostní obrazovku. Dejte nám vědět v diskuzi pod článkem, jak se vám aktualizace zamlouvá.

Původní informace

Podle zdroje přímo z vývojového centra pracuje Sony Ericsson na nejnovějším Androidu 2.3.4 pro smartphony řady Xperia - arc, Play, neo a pro. Aktualizace přinese nápravu některých chyb, některé nové funkce a také celkové zvýšení rychlosti a stability ROM. Je to ale trochu paradox. Vyjma Xperie Play a arc u nás zatím oficiálně neseženete žádný z telefonů, pro které je aktualizace určena. Jde při tom ale už o druhý update pro tyto přístroje, které zatím běží na Androidu 2.3.3.

Sony Ericsson Xperia arc, neo, pro a Play - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také článek - Sony Ericssony z Barcelony na HD videu: Androidí přehlídka

Android 2.3.4 update je v současné době interně testován a jeho uvolnění mezi uživatele pomocí OTA aktualizace by mělo být realizováno v horizontu několika týdnů. Tato aktualizace, jak již bylo řečeno výše přináší zlepšení několika bugů, zvýšení celkové rychlosti a navíc všem čtyřem přístrojům přidá i některé nové funkce. Zmíněna byla například filtrační technologie xLOUD od Sony, která ještě vylepší už tak velice dobrý zvuk hovorů, kterým Xperie disponují.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Luki
Mě by spíš zajímalo, kdy se Arc uráčí dorazit do ČR
Petr Vejtasa
Petr Vejtasa
Dobrý den,
doufám že vás potěším :) Sony Ericsson Xperia arc naleznete od července v nabídce operátora T-Mobile http://mobilenet.cz/clanky/tmobile-v-cervenci-lg-optimus-black-xperia-arc-a-rada-slev-7265. Brzy se již doufejme objeví i ve standardním volném prodeji.
Feny
a co třeba Neo nebo Play? Je to děs...
Feny
To je nehoráznost :-\

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze