Sony Ericsson P1i nabídne i plnou navigaci Wayfinder

3

Nový smartphone Sony Ericsson P1i bude k dispozici i s plnou verzí navigace Wayfinder Navigator 7 a Bluetooth GPS modulem. Zákazník si bude moci sám podle svých potřeb zvolit, zda si pořídí přístroj s navigací nebo bez ní.

TIP: Preview Sony Ericssonu si můžete přečíst zde.

Podle výzkumu má 50 % uživatelů zájem využívat navigaci přímo v mobilním telefonu. „Společnost Sony Ericsson se rozhodla vyhovět oběma skupinám zákazníků, a proto nabízí novinku P1i jak ve variantě s navigačním programem a bezdrátovým GPS modulem, tak samostatně,“ řekla Dagmar Zweschperová, marketingová ředitelka české pobočky Sony Ericsson.

Navigace Wayfinder Navigator 7 je přímo určena pro využití v mobilních telefonech. Instalace je velmi snadná - stačí kliknout na ikonu aplikace a připojit GPS modul. Uživatel se může nechat vést nejoptimálnější cestou k požadovanému cíli pomocí obrazových i hlasových instrukcí. Navigace umožňuje získat i informace o aktuální dopravní situaci nebo počasí. Aplikace využívá mapových podkladů společnosti Tele Atlas, které jsou díky on-line stahování do telefonu stále aktuální.

Sony Ericsson P1i je stylové zařízení kompaktních rozměrů kombinující mobilní telefon s plnohodnotným e-mailovým klientem, internetovým prohlížečem, kapesním počítačem a fotoaparátem. Přístroj je určen pro nejnáročnější uživatele, kteří často cestují. P1i nabízí kromě UMTS i podporu Wi-Fi a VoIP, 3,2 megapixelový fotoaparát s automatickým zaostřováním a rozšířenou klávesnici.

Diskuze ke článku
Janko
Chci ho hned ted
míšák
tenhle tel. má vše co chci takže mami o vánoce pod stromkem plíz......
m misak
no podle známek víš

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze