Sony chystá tabletofon s 6,44palcovým displejem (aktualizováno)

O tom, že Sony pracuje na tabletofonu s 6,44palcovým displejem se spekuluje již dlouho. Nyní toto zařízení, které nese kódové označení Togari, dostává jasnější obrysy. Kromě uniklých specifikací jeho existenci potvrdily další zdroje. Sony s ním chce konkurovat především chystanému Samsungu Galaxy Note III.

Aktualizováno - nová fotografie

Chystaný obří tabletofon od Sony byl možná zachycen na prvním snímku, a to dokonce společně s dalšími nepředstavenými telefony, zejména tabletofonem Nokia Lumia, případně zřejmě odlehčenou a zmenšenou verzí HTC One známou pod kódovým označením M4.

První snímek tabletofonu "Togari" od Sony

Původní informace z 30. 5. 2013

Podle těchto zdrojů by mohlo Sony představit svůj tabletofon již na konci srpna na veletrhu IFA Berlíně, případně pak na veletrhu CES 2014, který se tradičně koná na začátku ledna v americkém v Las Vegas.

Tip: Sony chystá další smartphony a tablet s čipsetem Snapdragon 600

Kromě 6,44palcového displej IPS+ s technologií OptiContrast a s rozlišením FullHD (1920 x 1080 pixelů) by měl Togari dostat čipset MSM8974 Krait 800 s procesorem Qualcomm Snapdragon S4 Prime taktovaným na 2,3 GHz a grafickým čipem Adreno 320 či 3 GB RAM. Výpočetní výkon tedy bude špičkový. Interní paměť bude údajně disponovat kapacitou 32 GB a nové Sony slibuje i podporu 4G LTE nebo fotoaparát s rozlišením 13 Mpx a technologií Exmor RS, přední kameru 2 MPx s Full HD rozlišením a rovněž Exmor R nebo NFC. Zajímavostí pak bude stylus a infračervené ovládání domácí elektroniky. Taková výbava ve spojení s obrovským displejem bude znamenat velké nároky na energii. Spekuluje se tedy, že akumulátor nového tabletofonu Sony nabídne kapacitu 3500 mAh.

Zdroje: phonearena.com, gizbot.com, techblog.gr

Diskuze ke článku
IQLogic
K veľkosti sa radšej nevyjadrujem ...
Ale čo tá batéria? 3500mAh? Vydrží to možno deň a môžme nabíjať ... takýto HW by mal dostať minimálne 6000mAh!!! Miesta v tom obrom tele tam bude viac než dosť, ak im samozrejme opäť nedr*bne a nebudú sa honiť za "ultrasupertutifruti" tenučkým zariadením ... to ďalší z neduhov aktuálnych zariadení ... 6 palcov na uhlopriečke a 6 milimetrov v páse :D
jirka
to je furt prťavý :) já si počkám na panelofon s úhlopříčkou 52´´ (RAM 10G a foťák 42megapixel)

baterka samozřejmě nebude odpovídat tý obludě, zapnu to, chvíli to bude svítit jak kráva a pak se to vybije, nestihnu poslat ani jednu mega smsku
jirka
klíd :)) to byla legrace jestli víš co to je
anebo sis podobnou obludu koupil a ranil jsem tě? no tak to sorry :)
Leon
shut up and take my money, for Honami ! už nech je tu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze